Cookie- og Privatlivspolitik

Bumblebee viser en meget mere menneskelig side af Transformers

Interview med holdet fra den nye Transformers-film

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Da vi mødte holdet bag det nyeste kapitel i Transformers-universet i Berlin, spurgte vi dem om, hvad der gør Bumblebee til en anderledes film end de forrige robot-film.

Hailee Steinfeld har hovedrollen som Charlie Watson, en ung 18-årig pige der drømmer allermest om en ny bil, og John Cena spiller den hårdførte Agent Burns, der efter et voldsomt møde med robotterne kun drømmer om at nedlægge dem. Mens Travis Knight, den prisvindende instruktør bag animationsfilmen Kubo – den modige samurai, står bag filmen.

Filmen fortæller oprindelseshistorien bag den kendte B127 Autobot, også kendt som Bumblebee, der ankommer til Jorden midt i krigen på Cyberton, og får til opgave at beskytte vores planet mod de krigeriske Decepticons.

Her møder Bumblebee pigen Charlie Watson og sammen bliver de nødt til at indse, at de har brug for hinandens hjælp for at overleve.

Bumblebee får dansk premiere den 3. januar.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ruffy

Det er jo ikke det man tager ind for at se... Ville godt havde haft de cuttede 20-30% af pigens spille tid og givet dem til Bumblebee og skurkene. Syntes der var ALT for meget om
hende :(

Alt andet var super fedt! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter