Cookie- og Privatlivspolitik

100 % vandtæt trailer til Aquaman

DC-filmen får også ny premieredato i Danmark

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Superhelte-filmen Aquaman ligner mere og mere den maskuline pendant til Wonder Woman. Med andre ord: en lettere og mere charmerende tegneserie-filmatisering end resten af filmene fra DC's udvidede univers.

Warner Bros. virker da også selvsikre på deres nye helt, hvilket har fået selskabet til at udsende en forlænget, humoristisk og visuelt imponerende ny trailer.

Dette sker kun få dage efter, at filmen har rykket premieredatoen i Danmark frem med en uge til den 13. december. Vi får således filmen som et af de fire første lande i verden.

Jason Momoa spiller Arthur Curry. Halvt mand, halvt vand-prins. Karakteren fik sin første store optræden i Justice League, og var dengang en af de bedre ting ved filmen.

I denne hans første solofilm lægger Atlantis kulisse til en episk kamp om magten over det mytiske undervands-kongerige. Aquaman strides med sin bror Orm (a.k.a The Ocean Master), hvilket - kombineret med den fantasifulde lokation - får tankerne hen på Marvels Thor-trilogi, der også foregår i en særdeles fiktiv verden med stridende brødre i centrum.

'Aquaman' kunne meget vel gå hen og blive DC's svar på 'Thor'.

James Wan, der tidligere har stået bag bl.a. Saw og The Conjuring samt Fast & Furious 7, instruerer de mere familievenlige løjer, mens rollelisten også byder på Patrick Wilson, Amber Heard, Nicole Kidman og en rødskægget Dolph Lundgren. 

Aquman får premieren den 13. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det nu forliste DCEU har brug for succeser, og ‘Aquaman’ kunne godt ligne en. Det var i hvert fald fedt, at se ham i en dragt, der virkelig er den fra tegneserierne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.