Cookie- og Privatlivspolitik

Jason Momoa: Jeg blev hyret til at gøre Aquaman cool igen

Vi mødte holdet bag superhelte-filmen

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Hvordan har holdet bag ugens store superheltefilm Aquaman gjort DC-helten til alt andet, end den joke, karakteren i lang tid var?

Det spurgte vi holdet bag James Wans-superheltefilm om, da vi mødte Wan, Amber Heard, Patrick Wilson og ikke mindst hovedrollen Jason Momoa om en kold november-dag i London.

Filmen fortæller oprindelseshistorien om halvguden Arthur Curry, som må tage til undervandsriget Atlantis, hvor hans halvbror Orm truer med at gå i krig. Her tvinges Curry også kendt som Aquaman til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være.

Aquaman får dansk premiere den 13. december. 

Kommende superheltefilm

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Og det kunne ikke have været foruden Jason Momoa, som passer perfekt til den rolle. Det store skæg, de fede tatoveringer og generelt en masse muskler- det er bare det perfekte valg til Aquaman!

Nu glæder jeg mig selvfølgelig også bare til at se manden i action efter, at filmen er udkommet på Torsdag D. 13. December.

"Aquaman- that´s my cup of water for the day!"

:-)

Andersuser/927972

Hvad synes du så om filmen, lille mus? Jeg var desværre ganske skuffet. Visuelt var den lækker med skarp CGI og flotte, lyse lokationer i Afrika og Italien. Men replikkerne og humoren ... Av av!

Rasmus/Musen

Nu har jeg desværre ikke haft chancen for at se filmen alligevel selvom, at jeg selvfølgelig gerne ville det. Men det lyder da måske som om, at filmen godt kunne ses igen. Hvem ved, måske er den bedre gang nr. 2? Okay, jeg har måske heller ikke selv været den allerstørste fan af DC Universe-filmene i serien endnu(Batman Vs. Superman kunne godt have gjort lidt mere ud af "Den store kamp" syntes jeg selv). Men med en solofilm med Jokeren på vej næste år(2019) og desuden en Birds of Prey film i år 2020, så begynder jeg at tro mere på DC. Det må vi vil bare se til den tid, hvordan det "spiller sig ud". ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter