Cookie- og Privatlivspolitik

Første Star Wars-trailer med Lars Mikkelsen

Den dansk-producerede Shrouded Destiny

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Mads Mikkelsen har allerede markeret sig i Star Wars-universet med Rogue One: A Star Wars Story. Nu står hans bror Lars Mikkelsen klar til at gøre ham kunsten efter i en dansk produceret Star War-novellefilm med titlen 'Star Wars: Shrouded Destiny'. Vi kan nu løfte sløret for den første teaser-trailer filmen. Se den øverst.

Filmen er produceret uafhængigt af Lucasfilm, men skaberen bag håber, at den kan føre til en samtale med Lucasfilm-præsident Kathleen Kennedy. Filmens instruktør, manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver Shahbaz Sawar fik idéen til at lave en fanfilm tilbage i 2016, men sidenhen er projektet blevet til meget mere end det, hvilket han tidligere har fortalt om i en blog her på kino.dk.

Sawar udtaler til kino.dk: ”Det er nu over 3 år siden, at jeg fik ideen til at skrive denne her historie, som naturligvis har været gennem nogle forvandlinger. Men blandt de ting, var der én konstant gennemgående ting. Det var, at Lars Mikkelsen skulle spille den rolle, jeg havde skrevet til ham.”

LÆS OGSÅ: A long time ago, in a galaxy right here in Denmark

Filmskaberen fortsætter: "Vi mangler at optage 3-4 scener, som skal optages i løbet af næste år. Vi er i gang med at bygge et rumskibsinteriør, og det er en helt og aldeles anderledes opgave fra alt andet, jeg tidligere har arbejdet med."

Det er derfor stadig uvist hvornår vi får 'Star Wars: Shrouded Destiny' at se i sin fulde længde, men traileren lover os i 2019. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Markus

Jeg glæder mig utrolig meget til at se hvad det kan bringe til star wars-universet. Efter den nylige udkommende Darth Vader - shards of the past, fan film er jeg meget åben overfor andre alternative star wars historier.

Jonasuser/388332

Jeg synes det er noget pladder at sige, at denne teaser ikke er god. Jeg synes den er røv fed! Det er mega fedt, at få en lille forsmag på filmen, hvor du ovenikøbet spiller overfor Lars.

Super fed barscene, der formår at skabe associationer til tidligere film, dog uden at det bliver karikeret med det "klassiske" cantina band. Ligeledes meget flotte kostumer og makeup!

Jeg er super spændt på at se resultatet!

Rock On Mate!

Antaeus

Det er ikke ligefrem en trailer, som øger lysten til at se selve filmen og så er vi endda i verdens bedste filmunivers, Star Wars, selvom der godt nok er skrabet noget af kvaliteten de sidste år.

Shah Bazidas

Hej Antaeus!

Jeg beklager, at vi ikke formåede at fange din interesse med denne teaser, men jeg som filmskaber er ikke så konventionel, som man ellers forventer det fra f.eks. Hollywood.

Jeg har et princip om, at jeg helst vil have, at folk skal opleve en historie, når de egentlig ser selve filmen, afsnittet eller hvad end man oplever i stedet for i traileren. I hvert fald ikke i en teaser. Den skal jo netop kun give en drillende forsmag. ;-)

Nu til dags er vi meget vant til, at vi skal have fuld skrald på, når vi får trailers og teasers og der er jeg mere i en anden boldgade:

Få folk introduceret til nogle karakterer, et grundpræmis, en ide om dialog stilen, skuespillet, det visuelle og musikken... Det er egentlig mange ting, men det er, ganske givet, ikke en traditionel måde at gå til opgaven på.

Jeg selv elsker trailers og teasers, der blot giver mig en enkelt lille scene og så grundpræmisset for historien.

Så behøver jeg ikke mere og det er den slags "dragen ind", at jeg prøver at vise for mit publikum. Som du kan se blandt de andre kommentarer, så er der andre, der har det som dig, men også andre, der ikke har det som dig.

Jeg takker i hvert fald for, at du tog dig tid til at se den.

Jeg vil sige, at hvis du ser på det her bud indenfor Star Wars universet mere som en western, så kan det være, at det gør det klarere for dig, hvorfor stilen er, som den nu er. :-)

Tanja

Spændene at se om de kan lave noget ordenligt siden Rouge 1.

Shah Bazidas

Jeg selv er mest glad for Rogue One i de nye film, så jeg er glad for, at du nævner den film som dit "kvalitetsstempel".

Nu må vi se, om vi kan bibeholde publikums interesse.

Der skal nok komme MEGET mere i løbet af næste år op til udgivelse, som man kan følge med på på vores Facebook side:

www.facebook.com/sarwarsstarwars

Nikolaj

Jeg er ikke den store fan af fan-film, da selvom jeg værdsætter fans ambitioner for at lave det bedste af det bedste i et univers man elsker. Så bliver resultatet jo aldrig rigtigt godt. Desuden bliver fan-film jo hellere aldrig rigtigt originale, da det jo altid bliver sammenlignet med det, som har været der før. Og jeg sætter mere pris på at folk forsøger at lave deres egne små-film ved egne originale ideer, i stedet for at lave noget i det ret så kendte Star Wars uinvers, som 100 vis af andre allerede gør i forvejen.

Når det så er sagt, så synes jeg faktisk er dette var fin teaser. Uanset om resultatet bliver godt eller skidt, må jeg indrømme, at den fik mig hooked og ser frem til at se mere fra dette projekt, til trods for jeg er lidt træt af Star Wars for tiden.

Super god kvalitet og overraskende god dialog!

Shah Bazidas

Jeg er glad for at høre dine tanker vedr. Star Wars fan film.

Jeg selv har været meget i den boldgade af tanker, men jeg vil indrømme, at jeg har oplevet nogle fan film, som faktisk er ret solide.

Men det er noget, der kan tælles på maks to hænder, synes jeg. Altså, hvor man bruger alle fingre og ikke kun hænderne. :-D

Og tak for ros omkring dialogen. Jeg har arbejdet meget med subtekst og at ramme en art Game of Thrones møder westerns, så jeg er glad for, at det på en eller anden måde ræsonerer med mit publikum. :-)

Blue Duckuser/367313

Det var så to minutter af min tid jeg ikke får tilbage. Spildt på en ligegyldig teaser og en fejlagtig tekst.

Lars Mikkelsen HAR været med i officielt Star Wars, hvilket er noget mere interessant end det her.

Shah Bazidas

Hej Blå And.

Det er helt rigtigt, at Lars jo har lagt stemme til Thrawn og dermed ER med i officielt Star Wars.

Men jeg tør faktisk godt at sige, at jeg synes, at Lars' arbejde i det her afsnit er ganske solidt og vil stille fans i en seriøs knibe omkring, hvad de synes, er fedest.

I cirka 14 sekunder og så siger man "Master Okana". ;-)

Kan du fortælle mig, hvad du ville have ønsket, at denne teaser havde budt på?

Mit fokus har været, at folk fik lov at opleve Lars i denne rolle i en teaser (det er jo blot 45 sekunder, man egentlig oplever ham); får en fornemmelse for skuespil, dialog, musik, visuel stil og tone.

Dertil synes jeg, at mit hold har leveret det, jeg har ønsket.

Jeg ved, at jeg bestemt ikke har gået efter, hvad folk normalt ville associere med Star Wars, som er de store strygere og eksplosioner i rummet, men nu er det jo også en dansk produktion. Lidt Nordic Cool skal der jo være plads til. ;-)

Men fat mod, hvis det er action, du søger. Det har vi også, men jeg kysser ikke på første date, hvis du forstår. ;-) :-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.