Cookie- og Privatlivspolitik

Anders Matthesen: "Ternet Ninja er bedre end Terkel"

Se interview med komikeren

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Anders 'Anden' Matthesen er biografaktuel den 25. december med animationsfilmen Ternet Ninja, hvor han er instruktør, manuskriptforfatter, lægger stemme til næsten alle karakterer og står for musikken - Hold da op! 

Aske går i 7. klasse og er forelsket i pigen Jessica fra 8. Han bliver mobbet af Glenn fra specialklassen og han har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, der lige er flyttet ind i hans hus. Aske får en Ternet Ninja-dukke af sin Onkel Stewart i fødselsdagsgave, der viser sig at være levende og dødsensfarlig.

Thorbjørn Christoffersen - der også var instruktør på Terkel i knibe - instruerer denne gang sammen med Anders Matthesen. Det er første gang Anders Matthesen står i spidsen for en animationsfilm. Tidligere har han instrueret spillefilmen Sorte Kugler fra 2009. 

Ternet Ninja har biografpremiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne Marieuser/98575

er der tekster - til vores døve medborgere?
de bør jo osse opleve dette multi humortalent....

Jen Headuser/1439276

Det er heller ikke, fordi Terkel i Knibe er en 6-stjernet kvalitetsstærk film. Men den er underholdene og nostalgisk for mig, hvilket gør den til en stærk konkurrent mod Ternet Ninja.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.