Cookie- og Privatlivspolitik

Guide 2019: Superheltefilm

Få overblikket her!

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Det kommende år byder på ingen mindre end ni superheltefilm - hvoraf 3 udkommer i april. Der er både en masse Marvel og DC-film at byde på, og to enkelte helte vi får et dejligt gensyn med. 

Vi advarer mod spoilers for Infinity War og mod Wonder Woman

Lad os springe ud i det!

Glass
Efterfølgeren til Unbreakable og Split. Tre mænd med ekstraordinære evner bliver anbragt på en anstalt for mennesker med superhelte og superskurke-komplekser. James McAvoys personlighedsspaltede karakter 'The Beast' møder Samuel L. Jacksons superskurk 'Mr. Glass' og det viser sig at have konsekvenser. Da de flygter, er det op til Bruce Willis' usårlige David Dunn at stoppe dem. Filmen kobler de to foregående film af M. Night Shyamalan sammen til en trilogi.

Hvornår? 17. januar 2019

Captain Marvel
Den første af årets superheltebrag er ingen mindre en 'Captain Marvel'. Vi møder den største og stærkeste kvindelige Avenger for første gang i denne film, der foregår i 1990erne, hvor Carol Danvers - spillet af Oscar-vinderen Brie Larson - møder en ung disillusioneret Nick Fury. Derudover introduceres Jude Law til Marvel-universet, mens Lee Pace vender tilbage til rollen som Ronan the Accuser.

Hvornår? 7. marts 2019

Shazam!
DC udvider deres filmunivers med en ny helt i skikkelse af teenagedrengen Billy Batson, der pludseligt opnår superkræfter. Når han siger ordene "Shazam" forvandles han til superhelten Captain Marvel (ikke at forveksle med Marvels Captain Marvel...) som besidder Solomons visom, Herkules' styrke, Atlas' udholdenhed, Achilleus' mod og Merkurs hurtighed. Zachary Levi spiller den barnlige superhelt, mens Jack Dylan Grazer spiller den unge teenage version af karakteren. Der forventes et par Easter Eggs fra de andre DC-film i serien...

Hvornår? 04. april 2019

Hellboy
Den røde dæmon bringes til live igen efter de to første film med karakteren fra 2004  og 2008David Harbour, som de fleste kender fra tv-serien 'Stranger Things', har fået rollen som Hellboy, en dæmon der hentes ud af Helvede for at hjælpe den amerikanske hær med at bekæmpe en ondskabsfuld heks. Filmen bygger på tegneserien fra Dark Horse Comics, og på rollelisten er også Milla Jovovich som Nimue og Ian McShane som professor Bruttenholm.  

Hvornår? 11. april 2019

Avengers 4
Efter slaget i Wakanda der efterlod halvdelen af den bevidste verden som aske på jorden, skal de resterende Avengers finde ud af, hvordan de kan besejre Thanos samt redde deres venner og familie fra skæbnen. Captain America, Iron Man, Thor, Hulk, Hawkeye og Black Widow vender tilbage i det største brag nogensinde i tegneseriefilmen, der skal afslutte en episk filmserie på over 20 film. 

Hvornår? 25. april 2019

X-Men: Dark Phoenix
Ti år efter hændelserne i X-Men: Apocalypse er X-Men anerkendte superhelte, som altid takker ja til svære og farlige opgaver. Under en mission i rummet bliver Jean Grey ramt af et soludbrud, hvorefter hun begynder at miste kontrollen over sine kræfter. Sophie Turner vender tilbage som Jean Grey, og hele banden følger trop: Michael FassbenderJames McAvoyJennifer LawrenceNicholas Hoult osv. Den prisvindende Jessica Chastain kommer også med i en endnu ukendt rolle. 

Hvornår? 06. juni 2019

Spider-Man: Far From Home
Der vides endnu ikke så meget omkring den kommende Spider-Man film, andet end at handlingen følger efter 'Avengers 4'. Man kan derfor gætte, at Peter Parker vender tilbage i live, og som følge bliver der genforening med Aunt May og Ned og MJ og flere. Det er uvist om Robert Downey Jr's Iron Man vil optræde, men Jon Favreau er med som livvagten Happy Hogan. 

Hvornår? 11. juli 2019

The New Mutants
Fem unger mutanter finder ud af, hvad deres kræfter kan, mens de holdes indespærret inde på en hemmelig base. Vi møder for første gang mutanterne Magik, Wolfsbane, Cannonball, Sunspot og Mirage, som alle har optrådt i X-Men tegneserierne. På rollelisten har vi Game of Thrones-skuespilleren Maisie Williams og Charlie Heaton 'Stranger Things'. Jon Hamm skulle eftersigende også have indspillet nogle scener til filmen. 

Hvornår? 01. august 2019

Joker
Joaquin Phoenix spiller Arthur Fleck, en mislykket stand-up-komiker fra Gotham City. Hjemløs og forladt mister han sindet, for at blive en psykopatisk skurk. Robert De Niro spiller også med, samt Zazie Beetz og Brett Cullen. Sidstnævnte spiller Thomas Wayne, som ellers er kendt som Bruce Waynes far. Denne film vil stå for sig selv, og ikke have nogen forbindelse med de andre DC-film som Wonder Woman eller Justice League

Hvornår? 03. oktober 2019

 

Untitled Fox/Marvel Film
Det er stadig uvist hvilken film, der kommer til at ligge her. Det kunne være en form for X-Force-film, eller en tredje Deadpool-film, eller måske endelig en Gambit-film? Vi holder jer selvfølgelig opdaterede! 

Hvornår? omkring november 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.