Cookie- og Privatlivspolitik

Dansk bueskytte træner selveste Robin Hood

Eksklusivt klip bag om træningen med Lars Andersen

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

At Robin Hood er en af de bedste skytter i fiktionens verden, er der ingen tvivl om.

Derfor kræver enorm mange timers træning for at en skuespiller at opnå det niveau af færdighed, der skal til, for at kalde sig selv for bueskytte - og ikke mindst en dygtig af slagsen. Noget, som filmens stjerne, Taron Egerton ikke har haft så meget erfaring med. Indtil nu. 

Otto Bathurst, instruktøren for den kommende Robin Hood film, har derfor sørget for, at Taron Egerton, blev trænet af en af de bedste indenfor bueskydning. Og han er dansker.

Lars Andersen er navnet på en kendt skytte, der gjorde sig bemærket tilbage i 2015 med en video på YouTube, hvor han demonstrerede sine evner indenfor bueskydning. Den dygtige herre kom med på den store Hollywood-produktion for at få den unge skuespiller til at se ud, som om han havde haft en bue i hånden fra barnsben. 

Ligesom Katniss Everdeen fra Hunger Games-serien og Hawkeye fra Avengers-filmene, så bliver Robin Hood altid nøje dissekeret af bueskydningskendere rundt omkring i verden for ordentlig kropsholdning, om hvorvidt nogle af de trickskud, der bliver udført, er realistiske og meget mere.

Se den eksklusive video foroven, hvor Lars Andersens træning med Taron Egerton bliver vist frem - og giver et ganske imponerende billede af færdigheder med bue og pil.

Robin Hood har premiere den 29. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Jeg kender nemlig Lars. Han og jeg har været til flere rollespille sammen og jeg var sammen med ham og andre til at starte Combat arhcery op. Han er virkelig dygtig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter