Cookie- og Privatlivspolitik

Ugens premierefilm 18/10/18

3 film på 60 sekunder

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I denne uge byder premierefilm bl.a. på gys fra fortiden, et mysterie på et hotel i 1960’erne og et protræt af en japansk kunstner.

Halloween
I gyseren vender morderen Michael Myers tilbage for 11. gang på film. Således indtager en af genrens mest legendariske dræbere biografen på ny, når den mutte morder iklædt hvid maske igen slår ihjel. Det er dog ikke kun Michael, der vender tilbage. En nu 59-årig Jamie Lee Curtis gentager rollen som Laurie Strode, man så blive jagtet i den første film. Selvom dette er den 11. film i franchisen, så ser fortællingen bort fra de efterfølgende kapitler og fortsætter historien fra den første film. 

billetsalg

Bad Times at the El Royale
Thrilleren handler om syv fremmede, der møder hinanden på hotellet El Royale i 1960’erne, på grænsen mellem Nevada Og Californien. De fremmede inkluderer bl.a. en præst, en gangster og en sanger. På den stjernespækkede rolleliste har vi blandt andre Jeff Bridges, Chris Hemsworth og Jon Hamm. Filmen er instrueret af Drew Goddard, der tidligere har instrueret Hemsworth i gyser-komedien ’The Cabin in the Woods’.

billetsalg

Kusama
Dokumentaren handler om den japanske kunstner Yayoi Kusama og hendes liv som en af de mest indflydelsesrige kunstnere i Japan. Vi følger hendes historie fra den konservative opvækst i Japan, hvor moren konfiskerede pensler og papir til hendes succes som kunstner i 1960’ernes New York. Filmen følger også kunstneren i nutidens Japan, hvor hun arbejder i et studie ved siden af det sindssygehospital, hun har boet på i 30 år.

billetsalg

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter