Cookie- og Privatlivspolitik

Pas på dine børn - et nyt gyser-monster er efter dem

Første trailer til The Curse of La Llorona

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Tag jer i agt! "Den grædende kvinde" er nemlig snart klar til at indtage biograferne i The Curse of La Llorona.

Filmen er baseret på et mexikansk sagn om et væsen fanget mellem himmel og jord, efter at hun har druknet sine børn i jalousi og kastet dem i floden. Nu færdes hun i skyggerne, hvorfra hun betragter børn i en deseperat forsøg på at erstatte tabet af sine egne.

I 'The Curse of La Llrona' følger vi en mor i 70'ernes Los Angeles, der får sin sag for, da Llorona kaster sin vrede på hende og hendes børn. Hun må søge hjælp hos en desillusioneret præst, som ser ud til at være det eneste håb.

SE OGSÅ: Podcast: Derfor ændrede Halloween verden for altid

Gyseren ser ud til at gå i det uhyggelige The Conjuring-univers skræmmende fodspor sat i samme tidsramme med onde dæmoner og besættelser. Det er da også producer James Wan, der netop har instrueret Nattens dæmoner 1 og 2, som står bag.

Den debuterende instruktør Michael Chaves er udset til at skulle stå for den kommende The Conjuring 3, hvilket næsten må betyde at 'The Curse of La Llorona' har imponeret de rutinerede gyserkræfter bag. 

The Curse of La Llorona får dansk premiere den 2. maj 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

Er det virkelig alt, de kan komme op med i en teaser trailer? INTET i den giver mig lyst til at se filmen.
Samme rykkende bevægelser, samme jumpscares, samme dæmonfjæs med opspilede øjne og blottede tænder, ingen spænding. Hvis ikke titlen var The Curse of La Llorona, ville man tro, det var et The Nun spinoff.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter