Cookie- og Privatlivspolitik

Vinterbergs klaustrofobiske ubåds-film mødt af klapsalver i Toronto

Se den første stjernepækkede trailer

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

TORONTO. Kino.dk ankom til filmfestivalen i Toronto lige i tid til at deltage i verdens første publikumsvisning af Thomas Vinterbergs ubåds-thriller Kursk – blot få timer efter den første trailer ramte nettet.

Instruktøren gik på scenen sammen med to af sine hovedrolleindehavere, belgiske Matthias Schoenaerts  og franske Lea Seydoux. Der brugte han tiden til at dele sit og filmens budskab: medmenneskelighed.

En egenskab mange mennesker måtte bringe på banen eller ignorere, da ubåden Kursk i 2000 sank med en masse russiske sømænd ombord. Hvem skulle redde dem? Russerne via en langsommelig og måske umulig proces? Eller briterne hurtigt og effektivt?

Som den første trailer også afslører, er beslutningerne på overfladen kun en brøkdel af problematikken, da filmen først og fremmest følger de overlevende sømænd, der kolde, våde og desperate må kæmpe for livet på bunden af havet.

Colin Firth medvirker sammen med mange danske navne samt selveste Max von Sydow.

Kursk afventer dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Markus

Stolt af vores danske Vinterberg..! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter