Cookie- og Privatlivspolitik

Ugens premierefilm

6 film på 60 sekunder

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vi har samlet ugens premierefilm i en video på 60 sekunder.

Klik herunder for at besøge de forskellige filmprofiler. Her kan du læse om filmene, se billeder og trailers samt stemme på, hvorvidt du skal se filmen i biografen.

Ditte & Louise

Ditte Hansen og Louise Mieritz er tilbage - denne gang på det store lærred. Filmen begynder med, at de to kvinder finder ud af, at successen er ved at falme. Louise er på vej ind i overgangsalderen og er ved at forberede sig på et småborgerligt liv med mand og barn. Ditte er ikke nået så langt endnu - og da hun ser et opslag om en mandlig hovedrolle i en vikingefilm, griber hun chancen. 

Kvinderne bag tager fat i kønsdebatten omkring #MeToo og kvinders vilkår i filmbranchen. 

billetsalg

The Predator

Som den fjerde film i serien fortsætter 'The Predator' fortællingen om rumvæsenerne, som optrådte for første gang i 1987. 

I denne omgang kommer en ung dreng ved et uheld til at tilkalde predators til Jorden - og nu er de stærkere end nogensinde før. De har nemlig opgraderet dem selv ved at tilføje DNA fra andre rumvæsener. En gruppe elitesoldater og en kemilærer skal nu sørge for at sætte en stopper for denne nye trussel. 

billetsalg

The Seagull

'The Seagull' er baseret på det russiske teaterstykke ved samme navn og har tre gange Oscar-nominerede Saoirse Ronan i rollen som Nina. Saoirse Ronan er også biografaktuel i Den dag på stranden

Dramaet udspiller sig på et idyllisk landsted, hvor den unge Nina først er forelsket i Konstantin og derefter forelsker sig i kunstneren Boris. 'The Seagull' udforsker emner som det udfordrende forhold mellem forældre og børn og kunstens vanskelige og subtile natur.

billetsalg

The Happytime Murders

Hvad ville der ske, hvis marionetdukker levede side om side med mennesker? Det spørgsmål prøver 'The Happytime Murders', at besvare, ved at følge privatdetektiven Phil Philips der bliver blandet ind i en brutal sag om seriemord og hævn. 

Instruktøren bag komedien er søn af The Muppets-skaberen Jim Henson og Phil Philips, bliver ført ud af rutineret Bill Barretta kendt for bl.a. figuren Pepe the King Prawn. 

billetsalg

Mod solnedgangen

Det romantiske drama ’Mod solnedgangen’ følger den unge Misako, der arbejder som oversætter, hvor hun laver beskrivelser for personer med nedsat syn. Hun møder fotografen Nakamori der er ved at miste sit syn ved en workshop for blinde biografgængere. 

Naomi Kawase, der tidligere har instrueret Månen over kirsebærtræerne, står bag filmen. 

billetsalg

Cinema Paradiso

Det italienske drama 'Cinema Paradiso' er en af de største kærlighedserklæringer til filmmediet nogensinde. Man følger drengen Toto og hans liv på Sicilien, hvor han sammen med biografens operatør Alfredo, får øjnene op for filmenes magi. 

'Cinema Paradiso', mere kendt herhjemme som 'Mine aftener i Paradis' fejrer 30 års jubilæum. I den forbindelse får filmen repremiere i en ny-restaureret 4k-version. 

billetsalg

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

Det er meget hyggeligt med en biografudgivelse af Cinema Paradiso. Det var desværre en film, der ikke fangede mig helt så meget som håbet (jeg var især irriteret på drengen i hovedrollen), men den er bestemt rørende og fin, så jeg håber der er nogen, der får en god biografoplevelse med den.

The Predator er en klassiker, der er så rå og dyrisk at jeg har stor tvivl om hvorvidt Shane Blacks remake har en chance imod den. Den har fået middelmådige anmeldelser, hvilket ikke højner min interesse. Det bliver nok én, jeg venter med at se til den kommer på Netflix en dag.

The Happytime Murders ser omtrent lige så ulidelig ud som Sausage Party.

Ugen virker ikke videre interessant...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.