Cookie- og Privatlivspolitik

Interview: Dukken Phil Philips om sex, mad og Brad Pitt

Vi har mødt hovedrollen fra komedien The Happytime Murders

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Vi har mødt privatdetektiven og hovedpersonen i den nye komedie The Happytime Murders, den blå dukke Phil Philips, i London. 

I interviewet, der må tælles blandt vores mere særprægede, spurgte vi bl.a. ind til, hvordan han holder sig i form, hvordan han kobler fra og hvilke politi-film, der er hans favoritter. Se alle svarene i klippet øverst.

'The Happytime Murders' udspiller sig en virkelighed, hvor dukker lever side og side med mennesker. Her følger vi Philips, da han bliver rodet ind i en brutal sag med en seriemorder, der har udset sig de medvirkende dukker fra en 80'er-serie. Sammen med sin gamle partner Edwards må han nu forsøge at stoppe morderen.

Bag filmen står Brian Henson, som tidligere har instrueret Muppets Juleeventyr, mens det er The Muppets-dukkeføren Bill Barretta, der både lægger stemme til og styrer Philp Philips - overfor bl.a. Melissa McCarthy.

The Happytime Murders får premiere den 13. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter