Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Hella Joofs nye komedie

Happy Ending med Birthe Neumann og Kurt Ravn

Stem op!
47
Stem ned!
0
(reset)

Hella Joof slår til igen - denne gang med en ærlig film om, hvordan det er, at blive gammel sammen. Men også om, hvordan det er at blive gammel uden hinanden. Traileren til den danske komedie Happy Ending er netop blevet udgivet og det lover både latter og sorg. 

Komedien handler om Helle, som glæder sig til, at hendes mand, Peter, endelig går på pension efter mange års hårdt arbejde. Da han kommer hjem fra sidste arbejdsdag, har han dog en overraskelse til hende: Han har investeret hele opsparingen i et østrigsk vinhus. 

Derfra går tingene hurtigt, og med en underskrevet skilsmisse står Helle og Peter pludselig hver for sig, på helt egne ben, og skal starte forfra efter 50 års ægteskab.

Birthe Neumann og Kurt Ravn fører an i denne historie, instrueret af Hella Joof, der efter biografsucceser som En kort en lang, Fidibus og Oh Happy Day er klar til at byde på en fortælling om alderdom, kærlighed og nærvær. 

Happy Ending får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.