Cookie- og Privatlivspolitik

Første klip fra Andens nye animationsfilm

"Hvis du kalder mig Harlekin, så stikker jeg dig!"

Stem op!
41
Stem ned!
0
(reset)

Filmen Ternet Ninja er baseret på Anders 'Anden' Matthesens bog af samme navn. Bogen er Matthesens børnebogsdebut og har solgt over 20.000 eksemplarer.

Produktionen er stadig under vejs, men folkende bag har netop offentliggjort et sneak peak fra filmen. 

I klippet stifter filmens hovedkarakter Aske bekendtskab med titel-karakteren Ternet Ninja. 

Matthesen har tidligere været aktuel med animationsfilmen Terkel i knibe og spillefilmen Sorte kugler, hvor han også fungerede som instruktør. 

Han er igen tilbage i instruktørstolen denne gang sammen med Thorbjørn Christoffersen, der også var instruktør på 'Terkel i knibe'. 

Aske går i 7. klasse og forelsket i pigen Jessica. En dag kommer Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninja dukke, der viser sig at være i live og dødsensfarlig. Ternet Ninja lover at hjælpe Aske med hans problemer og til gengæld indgår Aske en pagt om at hjælpe Ternet Ninja med hans mission. 

Flere karakterer fra Andens andre projekter dukker op i filmen. Bl.a. Stewart Stardust og Terkel fra 'Terkel i knibe', der hhv. er Askes onkel og fætter. Derudover dukker den musikalske socialforvalter Arne Nougatgren også op.

Ternet Ninja får biografpremiere den 25. december. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Bogen er SÅ fed! Anders Matthesen er og bliver et multitalent, og et af dem er at han kan skrive bøger, der nærmer sig Ole Lund Kirkegaard-niveau. Og jeg kan se, at filmen følger den tæt, så det er en sikker vinder!

Jacob

Jeg var helt vild med ‘Terkel i knibe’, og den holder stadigvæk i dag. At Anders Matthesen kommer med en fortsættelse er fantastisk, og animationen ser virkelig god ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.