Cookie- og Privatlivspolitik

Fantastiske skabninger vender tilbage til Hogwarts... og vi glæder os!

Bag om optagelserne til Grindelwalds forbrydelser

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Harry Potter-forløberen Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser nærmer sig sin magiske biografpremiere - og i den anledning har Warner Bros. udgivet en featurette.

Filmen, der byder på Newt Scamander og Albus Dumbledores kamp imod Gellert Grindelwald, foregår som bekendt 70 års tid før Potters studieår. Derfor vil en del af handlingen finde sted på selveste Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab. 

Et gensyn de fleste filmfans vist ser frem til og som featuretten dykker nærmere ned i.

Eddie RedmayneJude LawJohnny DeppDan Fogler og Katherine Waterston spiller hovedrollerne, mens filmen er skrevet af J.K. Rowling og instrueret af David Yates.

Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser får premiere 15. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Phantomuser/669296

Hele universet om Harry Potter og forlængelsen deraf med Fantastiske skabninger er super spændende! I sandheden en magisk verden, der aldrig bliver for kedelig. Glæder mig til at se den nye film - og rigtig spændende at Johnny Depp er med! Så bliver den endnu bedre :-D

Rasmus/Musen

Tjah. Med Hogwarts tilbage i universet igen og med kendte ansigter som bl.a Albus Dumbledore i sine unge år- hvad er der ikke at glæde sig til? DET BLIVER EN MAGISK FORTSÆTTELSE! Andet kan man vist ikke sige dertil.

Jeg glæder mig da helt bestemt til at få et gensyn igen med universet. 2 år er næsten en gang imellem for lang tid at vente, når man er helt vild med et univers.
KOM SÅ NEXT SCAMANDER!
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.