Cookie- og Privatlivspolitik

Den søde Bumblebee er din nye favorit-Transformer

Ny og eksplosiv trailer til den kommende actionfilm

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Vi har allerede fået et første kig på den kommende Transformers-film Bumblebee, der har premiere den 3. januar 2019. Nu giver en ny trailer et mere actionfyldt indblik i filmen, der er en såkaldt spin-off til Michael Bays hidtil fem robot-transformerende film.

Filmen er således centreret om den charmerende Bumblebees oprindelse og foregår i 1987. Her er den gule Transformer på flugt og holder sig derfor skjult på en losseplads i en lille strandby. Det ændrer sig imidlertid, da den 18-årige Charlie Watson køber bilen som en fødselsdagsgave til sig selv.

Ganske vist leverer den nye trailer sin del af eksplosiv action samt andre transformerende maskiner, men her lader også til at være en mere jordnær fortælling om venskabet i spil mellem teenageren Charlie og hendes nye ven i form af den gule Volkswagen-bille.

Charlie spilles af det unge talent Hailee Steinfeld, der fik sit gennembrud i Coen-brødrenes genindspilning True Grit. Rollelisten byder bl.a. også på eks-wrestleren John Cena og komikeren Pamela Adlon, mens filmen instrueres af manden bag den roste animationsfilm Kubo - den modige samurai.

’Bumblebee’ er den sjette film i franchisen, der er baseret på det populære 80’er-legetøj, og bliver her vakt til live af Michael Bay som producer med bl.a. Steven Spielberg som executive producer, hvorfor det måske ikke er helt underligt, hvis man kommer til at tænke på E.T., når man ser traileren.

Bumblee får dansk premiere den 3. januar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg er kæmpe fan af Michael Bays første Transformers, men de fire sequels har være noget af en skuffelse. Måske den her prequel kan rumme lidt originalitet, men måske bliver det også et farvel. Hasbro har planer om mange flere film, men der er snak om at 7’eren bliver et reboot. Efterhånden er historien blevet så forkvaklet, at det får X-Men til at fremstå simpel. Personligt tror jeg ikke at ‘Bumblebee’ bliver en så stor kommerciel succes, at det vil ændre på evt. reboot planer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.