Den søde Bumblebee er din nye favorit-Transformer

Ny og eksplosiv trailer til den kommende actionfilm
Billede
(© UIP)

Vi har allerede fået et første kig på den kommende Transformers-film Bumblebee, der har premiere den 3. januar 2019. Nu giver en ny trailer et mere actionfyldt indblik i filmen, der er en såkaldt spin-off til Michael Bays hidtil fem robot-transformerende film.

Filmen er således centreret om den charmerende Bumblebees oprindelse og foregår i 1987. Her er den gule Transformer på flugt og holder sig derfor skjult på en losseplads i en lille strandby. Det ændrer sig imidlertid, da den 18-årige Charlie Watson køber bilen som en fødselsdagsgave til sig selv.

Ganske vist leverer den nye trailer sin del af eksplosiv action samt andre transformerende maskiner, men her lader også til at være en mere jordnær fortælling om venskabet i spil mellem teenageren Charlie og hendes nye ven i form af den gule Volkswagen-bille.

Charlie spilles af det unge talent Hailee Steinfeld, der fik sit gennembrud i Coen-brødrenes genindspilning True Grit. Rollelisten byder bl.a. også på eks-wrestleren John Cena og komikeren Pamela Adlon, mens filmen instrueres af manden bag den roste animationsfilm Kubo - den modige samurai.

’Bumblebee’ er den sjette film i franchisen, der er baseret på det populære 80’er-legetøj, og bliver her vakt til live af Michael Bay som producer med bl.a. Steven Spielberg som executive producer, hvorfor det måske ikke er helt underligt, hvis man kommer til at tænke på E.T., når man ser traileren.

Bumblee får dansk premiere den 3. januar 2019.