Cookie- og Privatlivspolitik

Ny foruroligende trailer til en af årets mest ventede gysere

Suspiria har også fået sin danske premieredato!

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Vi har allerede udnævnt den som et kommende muligt mesterværk, og den dugfriske trailer til nyfortolkning af gyseren Suspiria formår i den grad at holde vores forventninger oppe. 

Det ligner, at vi har en af årets mest foruroligende filmoplevelser i vente - lige dele uhyggelige og frastødende scener holder nemlig en pirrende stemning igennem hele traileren, der fortæller historien om en balletdanserindes møde med mørke heksekræfter.

Bag filmen står Luca Guadagnino, der senest har lavet den Oscar-vindende Call Me By Your Name. Den nye film bliver efter sigende hans egen fortolkning af Dario Argentos giallo-mesterværk fra 1977 - som får en spilletid på over 2½ time!

På rollelisten finder man også flere interessante navne i skikkelse af bl.a. Dakota JohnsonTilda SwintonChloë Grace Moretz og Mia Goth samt en gæsteoptræden fra Jessica Harper, som spillede med i den oprindelige gyser.

Suspiria har ligeledes fået en dansk premieredato - vi kan blive skræmt fra 15. november i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter