Cookie- og Privatlivspolitik

Ny foruroligende trailer til en af årets mest ventede gysere

Suspiria har også fået sin danske premieredato!

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Vi har allerede udnævnt den som et kommende muligt mesterværk, og den dugfriske trailer til nyfortolkning af gyseren Suspiria formår i den grad at holde vores forventninger oppe. 

Det ligner, at vi har en af årets mest foruroligende filmoplevelser i vente - lige dele uhyggelige og frastødende scener holder nemlig en pirrende stemning igennem hele traileren, der fortæller historien om en balletdanserindes møde med mørke heksekræfter.

Bag filmen står Luca Guadagnino, der senest har lavet den Oscar-vindende Call Me By Your Name. Den nye film bliver efter sigende hans egen fortolkning af Dario Argentos giallo-mesterværk fra 1977 - som får en spilletid på over 2½ time!

På rollelisten finder man også flere interessante navne i skikkelse af bl.a. Dakota JohnsonTilda SwintonChloë Grace Moretz og Mia Goth samt en gæsteoptræden fra Jessica Harper, som spillede med i den oprindelige gyser.

Suspiria har ligeledes fået en dansk premieredato - vi kan blive skræmt fra 15. november i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Pernille

Den glæder jeg mig godt nok til at se.
Er generelt ikke ret meget til gysere, men jeg kan godt lide Luca Guadagnino, så det bliver en lidt spændende oplevelse.

Det er sjovt at se, hvordan disse gyserfilm annonceres for på bl.a. Instagram og Facebook - der er altid tale om "den vildeste og mest uhyggelige gyserfilm nogensinde". Bliver spændende om denne kan leve optil forventningerne! Er også spændt på, hvordan de har valgt at lave deres belysning på sættet.

Dbh,
Pernille

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter