Cookie- og Privatlivspolitik

"Mile 22 er action fra start til slut"

Publikum anmelder Mark Wahlbergs nyeste action-brag (advertorial)

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Vi inviterede en række action-glade publikummer ind og se Mark Wahlbergs nyeste action-brag Mile 22. Bagefter anmeldte de filmen - og der herskede stor enighed: Er du til action og Wahlberg, så er 'Mile 22' lige noget for dig!

"God actionfilm med rigtig meget knald på" og "Lone Survivor x 10" er nogle af reaktionerne, som du kan se i vores video-anmedelse øverst.

I 'Mile 22' følger vi James Silva (Wahlberg) og hans hold af elitesoldater, der skal transportere en mystisk kilde med følsomme oplysninger ud af landet.

Muldvarpen har informationer om stjålet radioaktivt materiale og kræver at komme til USA for at hjælpe dem med at stoppe den faretruende situation. Missionen viser sig dog ikke at være så ligetil, og holdet møder massiv modstand.

På rollelisten ses også Iko Uwais fra The Raid-filmene og Lauren Cohan fra 'The Walking Dead' samt veteranen John Malkovich. Den er instrueret af Peter Berg, som tidligere har samarbejdet med Wahlberg på bl.a. Lone Survivor  og Deepwater Horizon.

Mile 22 kan ses i biografen fra på torsdag.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter