Cookie- og Privatlivspolitik

Den danske Brakland ser super intens ud

Se den første trailer

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Første trailer til den danske film Brakland er udkommet - og det ser intenst ud.

Filmen får dansk festivalpremiere på CPH PIX i oktober. Her er den med i Politikens talentkonkurrence. Og vi kan også fortælle, at den er udtaget til at få engelsk premiere på BFI London Film Festival i oktober, hvor den vises under DARE-kategorien. 

Handlingen følger Simon, der flytter til Vesterby og udvikler et stærkt venskab med Bjarke, hvis familie ejer et lokalt højtalerimperie. De to drenge begynder at udfordre hinanden til mere og mere grænseoverskridende handlinger.

Da højtalerfabrikken går konkurs får Bjarkes familie skylden. Vreden vækker bæstet i Bjarke, og Simon må nu vælge, om han skal forsøge at redde sin ven eller trække sig fra den kurs, Bjarke har sat – mod sin og Vesterbys undergang.

Instruktøren Martin Skovbjerg har tidligere bag ungdomsserien 'Anton90'. Dette er hans spillefilmsdebut.

'Brakland' er også filmdebut for filmens to hovedrolleindehavere Jonas Bjerril og Vilmer Trier Brøgger.

Brakland får dansk biografpremiere den 22. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.