Cookie- og Privatlivspolitik

Dansk storfilm om Første Verdenskrig får episk trailer

I krig & kærlighed

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Det er i disse dage 100 år siden, at det afgørende slag ved Amiens fandt sted i Frankrig. Et slag, der startede de allieredes 100-dages fremmarch mod krigens afslutning den 11. november 1918. Mange danske liv blev taget den dag, og i den anledning får vi trailerpremieren på I krig & kærlighed.

Storfilmen er det første danske værk, der foregår under Første Verdenskrig, og handler om soldaten Esben, der efter tre år i felten deserterer for at slippe fra krigens rædsler og blive genforenet med sin kone Kirstine og deres lille søn Karl.

Da Esben endelig vender tilbage, er alt dog forandret. En charmerende tysk officer ved navn Gerhard er nemlig opsat på at overtage hans rolle i hjemmet, og Esben må nu sætte alt ind for at redde sin familie.

Sebastian Jessen spiller hovedrollen overfor Rosalinde Mynster, mens Thure LindhardtNatalie MaduenõUlrich Thomsen og Game of Thrones-skuespilleren Tom Wlaschiha også medvirker.

Den debuterende instruktør Kasper Torsting har skrevet manuskriptet i samarbejde med producent Ronnie Fridthjof.

I krig & kærlighed får dansk premiere den 15. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niclas Dalby

Den ligner mest af alt et samsurium af samtlige danske historiske film, der nogensinde er lavet. Traileren får filmen til at virke som en, der ingen chancer tør tage for at virke kantet eller ny.
Selvfølgelig er dette blot en to-minutters trailer og det kan være den overrasker (Hvilket jeg da bestemt håber), men indtil de første anmeldelser lander er det ikke den, der er øverst på min prioriteringsliste.

Marathon Max

Hvorfor er det, at vi efterhånden kun kan finde ud af, at skabe film baseret på virkelige hændelser fra krigens tid.
Jeg blir så træt.
Lige siden hvidstensgruppen slog rekord i billetsalg har producerne stået i kø for at hive den ene potientielle cashcow op af hatten efter den anden..
Har vi ikke snart fortalt de historier der var, med cykkelryttere i krig, landminefindere i krig, flammer og citroner i krig..
Kom nu ind i kampen, og find et andet tema -fantasiløse storindustri.
Og den her ligner noget målrettet kvinder 55+

Martin

Hold op hvor kan vi i Danmark lave mange film, der omhandler historiens verdenskrige og den tid, der ligger mellem og umiddelbart efter.

Men ikke detro mindre, så er det jo en betydelig tid, som er yderst spændende. Personligt ser jeg frem til endnu en dansk film som denne!

Lis Pontoppidan Grønnegade 20 3.mf. 5000 Odense Cuser/500746

Filmen :I krig og kærlighed !
Det er en film jeg vil se,den ser rigtig god og flot ud, og den har hele følelsesregistret !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.