Cookie- og Privatlivspolitik

Velkommen til Den eventyrlige park!

Første teaser til animationsfilmen Wonder Park

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Paramount Animation og Nickelodeon Movies har afsløret det første kig på deres kommende animationsfilm, Wonder Park.

Familiefilmen handler om pigen June, der finder vej til en magisk forlystelsespark, der længe har været glemt og lukket ned. Ved hjælp af hendes fantasi, kan June nu genåbne parken og bringe glæden tilbage til alle dens besøgende.

Traileren ser netop magisk og fantasifuld ud, men hvad handlingen ellers byder på, og om filmen kun er for børn, eller om barnlige sjæle også kan være med, afslører den ikke. Vi får formentligt mere at se i den næste forsmag.

Stemmerne leveres af folk som Jennifer Garner, Matthew Broderick, John Oliver og Mila Kunis, mens Dylan Brown debuterer som instruktør. Sidstnævnte har masser af erfaring som animator på bl.a The Incredibles og Monsters, Inc.

Wonder Park får dansk premiere den 13. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
René

Personlig så jeg mange negative anmelderser, der omhandledede filmen, inden jeg selv fik æren af at se den. Jeg må indrømme jeg blev taget med storm! For mit vedkommende er det en af de bedste, og mest følelsesladede nimationsfilm jeg længe har set.... Så nu kan jeg sletter ikke vente til studiet udgiver flere film <3

Helt klart en film man selv skal se og opleve

* * * * *

5/5 Stjerner

Kekkeruser/733889

Fortryllende <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.