Cookie- og Privatlivspolitik

Velkommen til Den eventyrlige park!

Første teaser til animationsfilmen Wonder Park

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Paramount Animation og Nickelodeon Movies har afsløret det første kig på deres kommende animationsfilm, Wonder Park.

Familiefilmen handler om pigen June, der finder vej til en magisk forlystelsespark, der længe har været glemt og lukket ned. Ved hjælp af hendes fantasi, kan June nu genåbne parken og bringe glæden tilbage til alle dens besøgende.

Traileren ser netop magisk og fantasifuld ud, men hvad handlingen ellers byder på, og om filmen kun er for børn, eller om barnlige sjæle også kan være med, afslører den ikke. Vi får formentligt mere at se i den næste forsmag.

Stemmerne leveres af folk som Jennifer Garner, Matthew Broderick, John Oliver og Mila Kunis, mens Dylan Brown debuterer som instruktør. Sidstnævnte har masser af erfaring som animator på bl.a The Incredibles og Monsters, Inc.

Wonder Park får dansk premiere den 13. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kekkeruser/733889

Fortryllende <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter