Cookie- og Privatlivspolitik

Nye DC-trailers: Aquaman og Shazam!

Flere farver og mere humor!

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Comic Con er i fuld gang, og DC har lige sluppet to nye trailers løs for deres kommende superhelte-film Aquaman og Shazam!.

Hvis man kan stole på de nye smagsprøver ser det ud til at Warner Bros. og DC Comics går i en ny og mere humoristisk retning end deres tidligere, mørke superhelte-eposser. Vi har selvfølgelig også at gøre med to mere farverige karakterer.

'Aquaman' er den første solo-film med Arthur Curry i skikkelse af Jason Momoa, som fik sin første store optræden i Justice League. Denne gang drager vi til undervands-kongeriget Atlantis, hvor Aquaman strides med bl.a. sin bror Orm, kendt som The Ocean Master og skurken Black Manta - og det ser ud til at der venter masser af vandsjov med monstre og enorme hajer.

Superheltefilmen er instrueret af James Wan, der tidligere har stået bag bl.a. Saw og The Conjuring samt Fast & Furious 7. På rollelisten er også Patrick Wilson, Amber Heard, Nicole Kidman og Dolph Lundgren. Se traileren øverst.

I den anden trailer møder vi for første gang Captain Marvel også kendt som Shazam!, der handler om en ung, forældreløs-dreng, der pludselig kan forvandle sig til en overmenneskelig superhelt. Filmen ser ud til at have masser af kulørt humor, og kunne blive DC's svar på Kick-Ass.

Bag 'Shazam!' står Annabelle 2-instruktøren David F. Sandberg, og han har bl.a. Jack Dylan Grazer fra It, Zachary Levi og Mark Strong med på holdet. Se traileren herunder.

Aquman får premieren den 20. december.

Shazam! får premiere den 4. april 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

Shazam ligner at DC endelig forstår, hvor camp og corny deres figurer er, og at de fuldbyrdet griber det. Shazam ligner noget direkte ud af 70'erne og det ser super cheesy og sjovt ud. Det må være første gang siden The Dark Knight Rises at jeg glæder mig til en DC-film.

Ingen kommentarer til Aquaman. Filmen kan jeg ikke vurdere, men traileren var rædselsfuld.

Linauser/774152

Krummede tæer over Aquaman traileren!

Jacob

Nogen sammenligner også ‘Shazam!’ som deres modstykke til ‘Guardians of the Galaxy’, og denne gang dømmer jeg den ikke ude på forhånd. Filmen om Aquaman ser ud til at være fantastisk, og glæder mig til december når den får premiere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter