Cookie- og Privatlivspolitik

Ny gyser er som "en tur direkte ind i helvede"

Trailer til Unfriended 2: Dark Web

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

“Brutal, mørk og oprigtig rædselsvækkende”, “Næste niveau af horror”, “En tur direkte ind i helvede” og “Den ondeste film Blumhouse nogensinde har lavet”. Det er blot nogle af de lovende ord, som Unfriended 2: Dark Web allerede har fået med på vejen.

Her er tale om en opfølger til webkamera-gyset ‘Unfriended’ fra 2014. Nu har den uhyggelige sequel fået en gruopvækkende trailer, som du kan se ovenfor - hvis du tør...

Filmen følger en teenager, der får fat på en bærbar computer og til sin rædsel opdager, at dens tidligere ejer både holder øje med ham og ikke mindst vil gøre alt for at få sin computer tilbage. Og som traileren viser, byder både computeren og filmen på brutale snuff-optagelser og andre grusomheder.

Gyserfilmen er i stald hos Blumhouse Productions, der tidligere har horror-succeser på CV’et som Paranormal Activity-filmene, Insidious-serien og The Purge-franchisen samt den overraskende Oscar-vinder Get Out, mens deres Halloween venter forude.

'Unfriended 2: Dark Web' lander i de amerikanske biografer den 20. juli, men har endnu ingen dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter