Cookie- og Privatlivspolitik

Bliver Ditte & Louise årets mest respektløse danske komedie?

Den første trailer tyder på det

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Nordisk Film har udsendt den første trailer til den danske komedie Ditte & Louise med komikerparret Ditte Hansen og Louise Mieritz i hovedrollerne. Og ifølge pressematerialet sætter holdet bag filmen alt ind for at skabe "årets sjoveste, pinligste og mest respektløse danske komedie".

Ditte og Louise, der spiller alternative udgaver af sig selv, er (stadig) to midaldrende skuespillerinder som indser, at det eneste branchen har tilbage at tilbyde dem, er roller som nogens mor eller “gammel luder”.

Derfor griber Ditte til en radikal beslutning: Hun klæder sig ud som mand. Og med ét er verden vendt på hovedet! Stik mod forventning får Ditte succes som Ditlev.

Men samtidig svigter hun sin bedste veninde Louise og deres fælles drøm om eget firma. I afmagt og frustration kaster Louise sig ud i en hovedløs affære med lægen David. 

Efterhånden er Ditte og Louise i fare for at miste det hele. Karrieren. Kærligheden. Venskabet. Og de må gribe til en sidste desperat løsning for at bringe balance i regnskabet igen.

Ditte & Louise får biografpremiere den 13. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter