Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Mission: Impossible-trailer er åndeløst spændende

Agent Hunt jages

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Det er ingen hemmelighed, at vi her på kontoret er fans af Mission: Impossible-filmene, og derfor ser vi med glæde frem til det sjette kapitel i action-franchisen.

Men den nye trailer lever alligevel op til vores forventninger og leverer endda lidt til. Filmen tyder nemlig på at blive åndeløst spændende, og så kunne den betyde et gennembrud for Henry Cavill i en noget anderledes type rolle.

Tom Cruise indtager igen hovedrollen som den lovløse agent, Ethan Hunt, der denne gang jages af en brutal lejemorder.

Lejemorderen spilles af Henry Cavill, der bedst er kendt for sin præstation som Superman i Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice og Justice League.

Mission: Impossible - Fallout får premiere den 26. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnny

Kan kun sige ser megafed ud skal da ses

VIPER

WowowowwoWOW -Var sQ nødt til at stoppe traileren, synes der var lige nok action, hader når en film afslører de fedeste scener i en trailer, frygtede d skete her, ellers er der ***** noget at komme efter!
Bio tur = Yes sir!!!

Jacob

Jeg er ikke den største fan af personen Tom Cruise, men han er Ethan Hunt, og ‘Fallout’ ser ikke ud til at skuffe.

Mickey

Ærligt, denne film kunne godt gå hen og toppe Ghost Protocol. Har sjældent været SÅ hyped over en trailer, men det virker bare som om at både historien, action, og castet er det bedste Tom Cruise nogensinde har bedrevet i sine Mission-film.... glæder mig enormt meget til at se den :D

Antaeus

Det formår man ikke at opbygge, men traileren tyder på at vi får mere action end nogensinde så må vi håbe at de også kan finde ud af at skrue selve historien sammen og med lidt stille stunder ind i mellem til at binde filmen sammen, de er ofte noget af det vigtigste.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter