Ny hypermoderne thriller starter digital eftersøgning

Trailer til Searching
Billede
(© UIP)

Den første trailer til den hypermoderne thriller Searching er ude - og det ligner en helt særlig oplevelse, hvor nutidens digitale medier er udgangspunktet for både historie og den visuelle stil.

Filmen handler om David Kim, hvis 16-årige datter forsvinder sporløst. Politiet er på sagen, men efter 37 timer uden spor, starter David sin egen eftersøgning dét sted, hvor ingen endnu har ledt, og hvor alle nutidens hemmeligheder er - på datterens computer. 

David må spore sin datters digitale fodspor inden det er for sent. Det bliver starten på en mystisk fortælling, hvor hemmelighederne langsomt opruller sig på de sociale medier, hvor meget af vores kommunikation foregår i disse år.

Derfor er det ligeledes et bevidst stilistisk træk at lade filmen udspille sig på en computerskærm, der i dag bruges til at samle alle oplysninger om os - fra fotoalbums og kalender til mails og søgehistorik.

John Cho, som nogle vil kende som Harold i American High og andre som Sulu i de nye Star Trek-film, har hovedrollen, mens det er den spillefilmsdebuterende Aneesh Chaganty der står for instruktionen.

Searching får dansk premiere 27. september.