Cookie- og Privatlivspolitik

The Muppet Show med hor, hårde stoffer & seriemord

Første trailer til The Happytime Murders

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Har man set Peter Jacksons 'Meet the Feebles' er man til dels forberedt på de grænseoverskridende løjer i The Happytime Murders, der netop har fået sin første trailer.

Komedien finder sted i en verden hvor marionetdukker lever side om side med mennesker. Her leder betjenten Phil Phillips og hans partner Edwards efter seriemorderen, der dræbte Phils bror, og som nu går efter at myrde stjernerne i den berømte tv-serie 'The Happytime Gang'. 

Som plottet afslører, kan det måske på overfladen ligne en sød familiefilm, men det er det bestemt ikke. Og troede man, at Terkel i knibe var grove løjer, skal man blot se slutningen på denne trailer for at forstå, at her er intet helligt!

Instruktøren Brian Henson er søn af selveste Jim Henson også kendt som faderen bag 'The Muppet Show', 'Sesame Street' og selvfølgelig Labyrinth. Henson Junior har tidligere lavet bl.a. Muppets Juleeventyr.

På den menneskelige rolleliste ses Melissa McCarthy og Maya Rudolph, som før har arbejdet sammen på komedien Bridesmaids.

The Happytime Murders får dansk premiere den 13. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter