Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til The Predator

Uhygge og dyster action

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Rovdyrene fra det ydrerum er tilbage i The Predator, som er en opfølger til Arnold Schwarzenegger-klassikeren Predator fra 1987. Den første trailer er ude - og den lover masser af dyster action og uhyggelig stemning.

Den dedikerede Shane Black, der har tidligere har stået bag film som Lethal Weapon og Kiss Kiss Bang Bang, og faktisk medvirkede i 1987-filmen, er instruktør på den fjerde film i Predator-franchisen.

Mens rollelisten er befolket af lutter talent fra 11-årige Jacob Tremblay over The Handmaid's Tale-skuespillerinden Yvonne Strahovski og komiker Keegan-Michael Key til Moonlight-skuespilleren Trevante Rhodes.

The Predator får premiere den 13. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Larsuser/474076

Ikke helt sikker på, hvad du mener her Stine Teglgaard?

"'The Predator' ser ud til at gentage dele af den første films plot, hvor et alien rumskib styrter ned på Jorden - og en gruppe soldater skal ud og rydde op."

Jacob

At en dreng leger med en model af deres skib, der åbenbart har kontrollen over det virkelige rumskib, som en slags avancerede fjernbetjening virker en smule ufrivillig komisk. Håber ikke at de mange reshoots gør den til en dårlig film. Og så gør det ikke god reklame for mig, at det nævnes manden bag er ham med ‘Iron Man 3’, som efter min mening er den værste i MCU. ‘Predators’ fra 2010 var et forfejlet forsøg på at starte forfra, men den nye her hænger vist sammen med de to første film, og som den kontinuitetsslave jeg er, så håber jeg at bliver gjort klart hvordan de hænger sammen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter