Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til det brutale fængselsdrama Papillon

Instrueret af manden bag Nordvest

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Den danske instruktør Michael Noer  er snart klar med sin første amerikanske film, en genindspilning af det autentiske fængselsdrama Papillon - og nu har vi fået den første rå og brutale trailer.

Netop fængsler er ikke så ukendte for Noer, hvis spillefilmsdebut var den skræmmende danske fængselsfilm R, og som senere har instrueret bl.a. Nordvest. Denne gang foregår det dog på engelsk og med Hollywood-stjerner i hovedrollerne, men det ser ikke ud til at gøre det mindre ubehageligt!

Sons of Anarchy-skuespilleren Charlie Hunnam spiller nemlig Henri 'Papillon' Charrières, der bliver uskyldigt dømt for mord og ender på den berygtede fængsels-ø og straffekoloni, The Devil's Island.

Fast besluttet på at flygte slår han sig bl.a. sammen med Louis Dega portrætteret af Rami Malek, der senere i år også kan ses i Bohemian Rhapsody. På rollelisten finder man dog også dansk islæt i skikkelse af Roland Møller, der i den første forsmag her, ser ud til at få en større rolle.

Filmen er baseret på bestselleren af samme navn, der første gang blev filmatiseret i 1973 med Steve McQueen og Dustin Hoffman i hovedrollerne. Denne gang er manuskriptet skrevet af manden bag den mørke Prisoners.

Papillon får premiere den 23. august. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter