Cookie- og Privatlivspolitik

Amy Schumer indrømmer, det er hårdt at være mega lækker!

Vi mødte komikeren fra I Feel Pretty

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

I dag er Amy Schumer premiereaktuel med feel good-filmen I Feel Pretty.

Komedien handler om den vanvittigt usikre Renee, der tror, at ALT ville blive bedre, hvis hun bare var smuk. Så da hun en dag slår hovedet, vågner Renee simpelthen op i den tro, at hun er gudeskøn! 

Vi mødte i den anledning Amy Schumer til en snak om hendes egen kamp med selvtilliden, hvorfor rollen tiltalte hende, og sidst med ikke mindst ulemperne ved at være alt for lækker.

I Feel Pretty er biografaktuel

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Sjovt hvordan hun fortsat forsøger at redde sin forfærdelige film -Den har allerede floppet fælt...

Stine Teglgaard

Det er da lidt groft, at en skuespillers pressearbejde i forhold til lanceringen skal kaldes for "at redde filmen".

Filmen har tjent sig selv ind, og er endnu ikke åbnet overalt, den har fået flere positive anmeldelser herhjemme (til en rom-com... GISP!), og ifølge Box Office Mojo overperformede filmen i sin åbningsweekend... Sååå 'I Feel Pretty' er vel næppe et stort flop per defination?

MEN fair nok, du ikke kan lide den. Den er helt sikkert ikke for alle :-)

MVH Stine
kino.dk

Mickey

den har en 32% audience score på Rotten Tomatoes (endda lavere end anmeldernes score) så tror der er en ret stor konsensus omkring, at filmen er i den dårligere ende.
Jeg mener personligt at det var en komedie som forsøgte at bevæge sig i for mange forskellige genrer, og samtidig centrerede hele plottet omkring noget ALT for banalt (skønhed kommer indefra etc.) Dette havde fungeret hvis filmen var sjov -det er den så ikke. Derfor skulle selve plottet have været bedre for at filmen kunne fungere. Jég er bare glad for jeg ikke betalte penge for at se den...

Men selvfølgelig, andre kan måske lide den.

Mikkeluser/847591

Det skal lige siges at denne film fik hård kritik allerede før den fik premiere af folk som ikke havde set den, men allerede dannet sig en mening om den og hængt den ud på sociale netværk fordi at de mente filmen var en dårlig repræsentation af de værdier som filmen fokuserede på (grim/overvægtig mand/kvinde med dårlig selvtillid lærer at fokusere på det indre og elske den person han/hun er frem for den person samfundsidealet forventer han/hun skal ligne). Gik så vidt som til at filmen blev kritiseret alene ud fra traileren, og det er simpelthen for langt ude at folk sidder og får uendeligt ondt i røven over ikke-eksisterende issues som først dukker op når de selv fremtvinger det ud af intet.

Jeg har ikke set filmen selv, og har ikke tænkt mig det (er jo ikke ligefrem fordi man ikke har set den historie fortalt før en milliard gange), så jeg kan ikke kommentere til hvorvidt det er en god film eller ej. Men lige i dette tilfælde, og sikkert også andre men nu var denne film især et betændt emne, så skal man nok tage filmens score på Rotten Tomatoes med et gran salt.

Forestiller mig filmen er meget typisk, feel-good romantisk komedie med en velkendt historie i ny indpakning; er man til den type film er den sikkert udemærket selvom man nok ikke skal forvente noget mind-blowing efter at have set den. Og mht dens score så er det i sidste ende ikke unormalt at den type film ikke lander så højt på RT scoreboard. Når man tænker på hvilke film som engang imellem utroligt ufortjent ryger i topscoren, så er det rating system i sidste ende alligevel lige så upålideligt som folks filmsmag er forskellige :)

Jacobuser/337504

Nogen, der har et tæppe til Mickeys buuuuuurn?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.