Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Star Wars-trailer byder på meget mere Han Solo

Spænd sikkerhedsbæltet!

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Galaksens mest elskede karakter, smugleren Han Solo, er kun seks uger væk fra at have sin egen film på samvittigheden med Solo: A Star Wars Story.

I dag er den endelige trailer fløjet ind – kun to måneder efter den første forfilm debuterede og med en del mere på hjerte.

Modsat første smagsprøve får man nemlig her en langt bedre ide om, hvilken slags Han Solo, vi kan forvente fra Alden Ehrenreich, der spiller en yngre udgave af Harrison Fords legendariske pilot.

Ehrenreich formår, ligner det, at ramme en Ford’sk tone på trods af de to skuespilleres meget forskellige udseende. Undertegnede begynder i hvert fald at kunne se, hvorfor man har castet netop ham til rollen.

Science fiction-filmen handler om Solos første større eventyr, hvor han bl.a. møder Chewbacca og Lando Calrissian (Donald Glover).

Det er den anden film i rækken af Star Wars spin-offs efter Rogue One: A Star Wars Story, og vi kommer også til at møde en del nye karakterer spillet af bl.a. Emilia Clarke, Woody Harrelson og Paul Bettany.

Solo: A Star Wars Story får dansk premiere den 23. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

For meget vrøvl og drama bag kameraet hvilket øger sandsynligheden for en dårlig film. Jeg takker nej

Jacob

Jeg er spændt på om Ron Howard har formået at redde den her, som Tony Gilroy gjorde det med ‘Rogue One’. Jeg er nysgerrig hvilken historie, der er bygget op omkring smulgeren, og om den evt. vil blive straffet efter manges skuffelse med ‘The Last Jedi’. Vi får i hvert fald en god pause efter inden Episode IX til december 2019, og så afsluttes anthology trilogien i maj 2020 med den tredje A Star Wars Story :-)

Nikolaj

Jeg synes, at der er for mange med. Jeg tvivler på, at filmen kan bære inde med some mange forskellige(Nye og gamle) karakterer. Rogue one og The Last jedi, havde virkelig, virkelig mange, og inden man noget at lære dem at kende SPOILERS: Så døde næsten alle de nye, og man må formode, at meget af det samme kommer til at ske i den her. Og jeg håber snart, at de klassiske Star Wars Action scener vil fornye sig. Den ser intens ud, ja, men generelt så ved man, hvem der bliver ramt og hvem der ikke bliver. Så derfor er jeg ikke helt begejstret for den her film på forhånd. Ser man bort for det, den ser flot ud. Den har en cool tone, som jeg håber på vil bære filmen igennem. Den nye Han Solo og Lando virker som to perfekte match. Please Disney! Kan den ikke bare blive god!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter