Cookie- og Privatlivspolitik

 

Første trailer til Terry Gilliams Don Quixote

Endelig!

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Første trailer til Terry Gilliams læææænge ventede ’The Man Who Killed Don Quixote’ er landet online.

Filmen ser ud til at være tro mod Gilliams særegne stil med et eventyrligt look tilsat en god del forvekslinger og falden-på-halen komik.

Handlingen i Gilliams nye film ser også ud til at indeholde ikke så få metalag, da vi følger en feteret filminstruktør under optagelserne til en filmatisering af 'Don Quixote'. Kaos bryder ud, og snart er han på eventyr sammen med en desillusioneret mand, der tror, han er selveste... Don Quixote. 

Terry Gilliam har siden 1998 forsøgt at filmatisere Cervantes' verdensberømte roman om den selvbestaltede ridder, der har læst lidt for mange bøger om ridderlige gerninger og prinsesser i nød.

Produktionen startede for 16 år siden. Jean Rochefort spillede Don Quixote, og Johnny Depp spillede en moderne mand, der sendes tilbage til 1600-tallets Spanien. Men alt gik galt, og det eneste, der kom ud af strabadserne, var ’Lost in La Mancha’ - en dokumentar om filmens skæbne.  

Nu er Terry Gilliams mission endeligt lykkedes.

Adam Driver og Jonathan Pryce ses i hovedrollerne som henholdsvis filminstruktøren og Quixote, mens Olga Kurylenko og Stellan Skarsgård også medvirker.

’The Man Who Killed Don Quixote’ er pt. ikke planlagt til dansk premiere, men man kan da håbe.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

12 Monkeys er et mesterværk, og en af de få tidsrejsefilm, der tager tidsrejseaspektet seriøst.

Valdemar

Don Quijote, et medlem af Monty Python og så Jonathan Pryce, og så kommer den ikke i danske biografer! Den lyder ellers så fantastisk mærkværdig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.