Cookie- og Privatlivspolitik

Første teaser til I krig & kærlighed

Dansk storfilm om Første Verdenskrig

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Årets store historiske film i dansk regi hedder I krig & kærlighed - nu er den første teaser ankommet.

Dramaet, der er den første danske film, som foregår under Første Verdenskrig, handler om den unge Esben, der deserterer for at slippe fra krigens rædsler og blive genforenet med sin familie. Men da Esben endelig vender tilbage, har en charmerende tysk officer overtaget hans rolle i hjemmet, og soldaten må skjule sig på loftet som vidne til sit livs værste mareridt.

Læs også: På setbesøg på 'I krig & kærlighed'

Sebastian Jessen (Mens vi lever) spiller den bærende hovedrolle overfor Rosalinde Mynster (Sandheden om mænd), mens Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ (Swingers), Ulrich Thomsen og Game of Thrones-skuespilleren Tom Wlaschiha også medvirker.

Instruktør Kasper Torsting har også skrevet manuskriptet, og filmen har kostet 42,5 mio. kr. at producere.

I krig & kærlighed får dansk premiere den 15. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Jeg synes det lader til, at alle danske såkaldte STOR-film er baseret på krig.. why? Er det ikke på tide vi kommer lidt videre og rykker bare en smule op af rangstien? This is getting seriously old.

TheDayDreamer

Normalt er jeg ikke den store fan af danske produktioner (Afdeling Q-filmene er udtagelsen til reglen) men jeg må indrømme at denne trailer holdt mig fanget hele vejen igennem! Det ser yderst lovende ud - en stærk blanding af melankoli og dybfølt fortvivlelse, alt sammen bundet fint sammen i en bue af den vidunderlige fortolkning af sangen "Sig Nærmer Tiden", som blot er med til at understrege alvoren i det vi ser.

Det ærger mig at jeg ikke ved hvilken kunstner der har lavet den udgave af sangen som er med i traileren, for det var et af de bærende elementer ved det hele for mig - men jeg har dog fundet frem til en anden udgave som også er meget rørende:

https://www.youtube.com/watch?v=vu2uTmxIbuw

Mickey

Vidste slet ikke hvad jeg skulle forvente af dette projekt, men det ser enormt lovende ud indtil videre. Jessen, Thomsen, Lindhardt & Wlaschiha er rigtig godt castet, go selve stemningen i de scener vi har set i denne teaser, den er lige i skabet! Min frygt er dog at der kommer for meget fokus på kærligheds-drama, og for lidt på krig og spænding.... men forhåbentlig bliver det en god balance ;)

Christian

Jeg ved, at man prøver at holde budgettet nede, men 42 kr. er nu alligevel et mærkværdigt budget for en film i denne størrelsesorden =D https://www.screencast.com/t/WL5lJuuqGmX2

Stine Teglgaard

Haha, ja det må jeg være enige med jer i...
Jeg har fået tilføjet det manglende "mio." nu ;-)

MVH Stine

Michael

Også producerer vi ikke engang flere danske film, nu når det er så billigt, og nu giver det også lidt mening med den lave kvalitet hos mange af de danske film.

Julius

Jeg har altid et lidt blandet forhold til danske film, men denne teaser er vanvittig godt skruet sammen. Der er fokus på stemning og æstetik, og begge leverer i topskala. Billederne er underskønne, og sangen over billederne sætter en følelse af rædsel og en fortabthed i seeren. Det ser meget lovende ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter