Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer til Deadpool 2

Let's go get our fuck on!

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

En helt ny og mere straight forward trailer til Deadpool 2 har netop ramt nettet.

Selvironi, vold, grovkornet humor og ekstremt mange meta-jokes er som forventet på programmet i dette nye kig på superhelte-fortsættelse, der for nylig scorede flotte test-resultater ved den sidste publikumsvisning.

Ryan Reynolds får denne gang selskab af Josh Brolin som superskurken Cable, der forsøger at tilintetgøre en møgirriterende teenagedreng. Og det kan Deadpool jo ikke tillade... fordi hans kæreste siger det!

Deadpool 2 får premiere den 16. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det bliver yderst interessant at se om de formår at overgå etteren. En film/trailer som kan tage gas på sig selv og sin franchise og leverer skarp skiveskåret underholdning er lige i min smag. Dette ser ypperlig godt ud

Jacob

Der har gået en masse rygter om dårlige testvisninger, men det handler vist om at folk ønsker mere Cable og Domino, og her kort før premieren er man netop i gang med reshoots, der skal tilføje flere scener med de to. Det forhindre heldigvis ikke en virkelig fed trailer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.