Ny fantasy-gyser emmer af 80'er Spielberg

Første trailer til The House with a Clock in its Walls
Billede
(© SF Studios)

Den første trailer til fantasy-gyseren The House with a Clock in its Walls er sluppet løs - og den skæve og skræmmende stemningen leder tankerne mod børnevenlige, men ikke desto mindre, uhyggelige 80'er film som E.T. og Gremlins blandet med gotisk gys.

Det er da også Steven Spielbergs produktionsselskab Amblin Entertainment som står bag filmen, der har stærke navne på rollelisten. Jack Black, Cate Blanchett og Kyle MacLachlan medvirker, mens den unge, Owen Vaccacro (Daddy's Home) har hovedrollen.

'The House with a Clock in its Walls' fortæller historien om den forældreløse Lewis, der skal hjælpe sin magiske onkel med at finde et farligt ur. Det eneste problem er bare, at uret befinder sig i væggene af et hus fyldt med mystiske og uhyggelige eksistenser.

Supernatural-skaberen Eric Kripke har skrevet manuskriptet baseret på John Ballairs gotiske novelle fra 1973. Men det mest bemærkelsesværdigt er måske, at Eli Roth instruerer.

Filmmageren har tidligere stået bag blodige og voldelige horrorfilm som Cabin Fever og Hostel - og er i øjeblikket aktuel i de danske biografer med Bruce Willis-filmen Death Wish - En mand ser rødt. Denne gang skal han altså prøve noget helt nyt, selvom filmen stadig befinder sig i skrækgenren.

'The House with a Clock in its Walls' får premiere den 27. september.