Cookie- og Privatlivspolitik

Hollywood hylder endelig Mark "Skywalker" Hamill

Se de rørende taler fra Harrison Ford og George Lucas

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Det var en stor dag for Star Wars-fans, da Mark Hamill i går fik sin stjerne på The Walk of Fame i Hollywood. Hans takketale kan du se foroven.

Hamill, hvis karriere virkede tørlagt i flere årtier efter den oprindelige trilogi, har fået et velforjent comeback med Lucasfilms relancering af serien. Og som George Lucas, selv udtalte ved ceremonien, virkede stjernen i cementen som afslutningen på et langt og godt samarbejde.

Et andet højdepunkt for dagen var, da Harrison Ford gik på podiet og præsenterede sin ven. Det kom der en rørende bemærkning om den afdøde Carrie Fisher ud af. Se videoerne forneden.

Mark Hamill er måske på tale til en rolle i den kommende Guardians of the Galaxy 3. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Mark Hamill har en stor del af fortjenesten for Star Wars succes.

Jacob

Det er interessant hvordan det enten åbner eller lukker døre, at man har været med i en global succes. I Hamills tilfælde havde det desværre en negativ effekt, og gjorde at han i stedet blev en fantastisk stemmeskuespiller. Noget tyder ganske rigtigt på at vende tilbage i rollen, som Luke Skywalker er anderledes denne gang, hvilket ses i hans cameo i ‘Kingsman: The Secret Service’, og muligheden for at være med i ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’. Hans stjerne på Walk of Fame er så afgjort velfortjent.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter