Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Vilde Rolf 2

Den flinke skurk er tilbage

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Vi mødte første gang Vilde Rolf i filmen af samme navn fra 2012. Nu har traileren til opfølgeren, hvis originaltitel er Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2, ramt internettet.

Vi får således første muntre kig på det nye animationseventyr fra Walt Disney Pictures, der bl.a. byder på søde kattekillinger, kulørte milkshakes og alt for mange pandekager.

I den første film kom publikum med på et vildt eventyr ind i arkadespillenes farverige verden. Nu er den godmodige Rolf tilbage med sin kække veninde Vanellope von Schweetz, der denne gang går på opdagelse på det sprudlende internet.

Den ene af filmens to instruktører, Rich Moore - der stod bag forgængeren - har siden haft succes med animationsfilmen Zootropolis. John C. Reilly lægger igen stemme til Rolf, mens Sarah Silverman atter indtager den rappe rolle som Vanellope.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 får premiere den 7. februar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Dette unikke univers kan byde på meget godt og selvfølgelig skal Rolf kastes ud i internetets eventyrlige verden. Der er rig mulighed for nogle gode grin og god latterliggørelse af alt for hyppede spil og andet. Vil med stor fornøjelse se frem til dette internet eventyr med Rolf

Jacob

Den første var en sjov, nostalgisk oplevelse bygget på en god idé, og tanken med at lede arkadeheltene ind på internettet er oplagt.

Rasmus/Musen

Så kan man da også se, at Rolf for alvor er tilbage på eventyr i arkadeverdenen- men denne gang bare inde på internettet.

Jeg er så spændt på at se fyren komme tilbage igen og være "Den gode fyr" nu. Især med Vanilje med sig, så skal de nok blive et godt slæng sammen igennem internettets mange mysterier. Vilde Rolf fra år 2012 var Bestemt én af mine yndlings animationsfilm lige efter jeg så den første gang i biografen. Så jeg er meget spændt på det næste eventyr i hvert fald.

"Smadr så det internet, Rolf!"
:-)

Fie

Den ser da meget god og sjov ud, kunne godt lide den første film, så giver også denne her en chance :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.