Cookie- og Privatlivspolitik

Den voksne Jakob møder Peter Plys

Første trailer til Disneys Jakob og Peter Plys

Stem op!
42
Stem ned!
0
(reset)

A.A. Milnes klassiske børnebøger om dyrene i Hundredemeterskoven - og ikke mindst den honning-glade bjørn Peter Plys - har været en fast del af manges barndom. Vi kan nu glæde os til et kærkomment gensyn i Disneys Jakob og Peter Plys (originaltitel Christopher Robin)

Ligesom flere af os, så er drengen fra bøgerne, Jakob, blevet voksen. Derfor slipper han ikke for sin gamle plysbjørn, der selvfølgelig er klar til at hjælpe den aldrende Jacob, som har mistet al sin fantasi og har brug for sin gamle vens råd... et plot, der minder om Steven Spielbergs Hook, der fortalte om den voksne Peter Pan.

I den første trailer til filmen oplever vi den søde og rørende genforening mellem de to - noget af det mest nuttede, vi har set i år indtil nu.

Rollen som den voksne Jakob spilles af Ewan McGregor, mens Jim Cummings lægger stemme til Peter Plys, som han også har gjort det i flere af tegnefilmene. Eventyret vil også byde på gensyn med både Tigerdyret, Ninka Ninus, Æsel og alle de andre.

Christopher Robin får premiere den 11. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Da jeg var og forsat er en mega fan af “Beauty and the Beast”, OG ikke mindst af “Hook”, så er der tydeligvis god grund til at bestille en billet til denne film :)

Jacob

Idéen minder mig lidt om 'Hook' med Robin Williams i rollen som Peter Pan, der skulle mindes om hvem han engang var. Jeg vil så også sige at jeg er større tilhænger af denne tilgang, fremfor deres 1:1 forhold som med f.eks. 'Skønheden og Udyret'.

Michael

Glæder mig lidt til den her, ikke fordi jeg er Peter Plys fan på nogen måde, men med det cast og den historie virker det interessant og virker anderledes end Disneys nuværende remakes af animation til live action. Må dog indrømme at jeg havde troet at Peter ville være en lille smule større og kan ikke helt blive enig med mig selv om at han ligner Paddington lidt for meget, uanset glæder jeg mig stadig, virker til at de har ramt humoren og charmen rigtig godt fra det univers, men nu var det også kun et lille minut vi så her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter