Cookie- og Privatlivspolitik

Beyoncé, en t-shirt og en hund, der kan blive til en ubåd

RP1-holdets kreative svar på, hvad de ville være i VR-verdenen The OASIS

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

I Steven Spielbergs biografaktuelle Ready Player One kan man være lige hvad og hvem man vil i den virtuelle virkelighed kendt som The OASIS - så da vi mødte holdet fra den nye science fiction-film spurgte vi dem selvfølgelig om, hvad de ville vælge at være.

Se de kreative svar fra vores interview, der bød på alt fra hunde til Beyoncé fra bl.a. skuespillerne Ben Mendelsohn, Tye Sheridan og Olivia Cooke i videoen øverst.

Ready Player One kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Hey jeg har det- En svævende guitar!

Så kunne jeg hele tiden flyve rundt samtidig med, at jeg kunne spille fantastisk musik på min rejse. Ville det ikke bare være mega cool?

I hvert fald, så må man sige, at hvis man endelig kom ind i den virtuelle verden "The OASIS", så er det bare med at bryde reglerne så meget som overhovedet muligt. Hvor ville det være for vildest, hvis man i Vores verden også kunne tage briller på og så komme ind i verden, hvor man kunne blive til lige, hvad man ville.

Super kreative idéer fra holdet bag Ready Player One i hvert fald. Jeg kan ikke vente til at se filmen igen(P.S: 4DX er en fantastisk oplevelse til at se denne film i, ;-))

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter