5 store spørgsmål efter den nye Avengers-trailer

Hvordan skal det hele ende?
Billede
(© Walt Disney Studios)

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at der er landet en ny episk og sidste trailer til Avengers: Infinity War. Hvis du ikke har set den endnu, så se den øverst.

Forsalget er allerede startet - køb dine billetter her!

Vi har gransket smagsprøven på det kommende superhelte-brag, der samler alle heltene fra Marvel Cinematic Univers i kampen mod den intergalaktiske skurk, Thanos - der har luret i baggrund af flere tidligere film.

Vi udpeger her 5 centrale spørgsmål efter at have set traileren:

1. Hvem skal dø?
Vi ved, at 'Avengers: Infinity War' og den kommende efterfølger Avengers 4 bliver kulminationen på det Marvels film-univers, vi kender, og det betyder et farvel til en eller flere af vores elskede superhelte.

Men hvem må lade livet? Traileren giver nogle ret store hints om, hvem der kommer i knibe. Både Thor og Captain America ses i hård infight med den lilla skurk, mens Iron Man ser ud til at have en samtale med Thanos, der hånligt efterlader os med sætningen "I hope they remember you". Ligesom at den første trailer også afslørede, at Vision ser ud til at få en hård medfart.

2. Hvor stor en rolle kommer Wakanda til at spille?
Black Panthers højteknologiske hjemland, Wakanda, kan opleves i den biografaktuelle solofilm, men stedet ser også ud til at danne rammen for et massivt opgør mellem vores helte (bl.a. Iron Man i Hulkbuster-suit) og Thanos' Black Order. Marvel-chef Kevin Feige har tidligere udtalt at 'Infinity War's tredje akt netop vil udspille sig i det afrikanske land.

3. Hvilken rolle kommer Spider-Man og Doctor Strange til at spille?
Traileren lukker med en morsom scene, hvor Peter Parker introducerer sig selv til Doctor Strange. De to kommer altså til at have et eller andet form for parløb i 'Infinity War' - ingen af dem er således heller at se i den store kamp i Wakanda. Der er allerede planlagt solofilm med begge helte efter 'Avengers 4', så de er formentlig fredet i forhold til spørgsmålet om, hvem der må lade livet.

Dog ved vi, at Doctor Strange har en infinity stone, derfor kommer han helt sikkert til at spille en central rolle for Thanos - vi får da også en lille smagsprøve på de vanskeligheder som Strange ser ud til at ende ud i mod Black Order-medlemmet Ebony Maw.
Spider-Man og Doctor Strange kan komme til at have stor betydning for opbygningen af et nyt Avengers-hold, i tegneserierne kendt som New Avengers.

4. Hvor er Hawkeye?
Jeremy Renners superhelt med det civile navn Clint Barton har ikke været at finde i nogle af trailerne til 'Infinity War'. Sidst vi så Hawkeye var han endt i spjældet sammen med flere af de andre i Civil War, efter at han egentlig have lagt bue og pil på hylden i Age of Ultron. Instruktørene, Russo-brødrene, har tidligere udtalt, at Hawkeye er på sin helt egen mission i 'Infinity War':

- Han har en unik reaktion til civil war-situationen, der placerer ham i et helt særligt spot i denne film, har Anthony Russo udtalt til Collider.

5. Har Tony Stark fundet sin overmand i shit-talk?
I en af trailerens sjoveste scener har Peter Quill, også kendt som Star Lord, en diskussion med Tony Stark om deres plan.

- Let's talk about this plan of yours. It's good, expect it sucks. So let me do the plan, and in that way it might be really good, siger Peter, hvortil Iron Man kvitterer med et "Wauw".

Har Stark endelig fundet sin overmand i shit-talk? Vi glæder os til den sprudlende kemi mellem Chris Pratt og Robert Downey Jr.

Hvilke andre centrale spørgsmål synes du, at traileren stiller? Deltag gerne i debatten i kommentarfeltet.

Avengers: Infinity War får premiere den 25. april - og forsalget er allerede startet.