Cookie- og Privatlivspolitik

Mød Deadpools nye konkurrent

Ny trailer introduceret af… Deadpool selv

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

Med vanlig selvironi og grovkornet humor præsenterer den nye trailer til Deadpool 2 karakteren Cable, som kommer til at spille en væsentlig rolle i efterfølgeren.

Traileren starter ud i bulder og brag, men hurtigt afbrydes vi af Deadpool himself, der påpeger, at CGI-arbejdet omkring Cables robotarm ikke er færdigt. Herefter følger - i klassisk metastil - et dukketeater baseret på mødet mellem de to Marvel-karakterer.

Heldigvis sendes vi tilbage i trailer-land, da computereffekterne pludseligt er færdige, og herefter følger den ene actionscene efter den anden samt en række jokes, og hvad vi ellers kan forvente af en Deadpool-film.

Cable, der er hentet fra X-Men-universet, er en mutant sendt tilbage fra fremtiden, som i filmen ligner en værdig modstander (og senere formentlig allieret) til Wade Wilson.

Deadpool 2 får premiere den 16. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det ser ud til at blive den efterfølger som jeg havde håbet på. Josh Brolin har ihvertfald kæmpet sig til en fysisk genstand, der nok skal blive et spændende modstykke til Deadpool. Den fjerde væg skal nok blive brudt et utal af gange, med skarpe punchlines. Mere tak

Jacob

I tegneserierne er han søn af Cyborg og Jean Grey, men er han det også her i denne del af X-Men filmene? Josh Brolin ser i hver fald ud til at have den fysiske præstation med sig, og det bliver skægt at se Deadpool og Cable gå hinanden på nerverne.

johnny

du mener vel cyclops ikke cyborg.

Jacob

Er bange for at stavekontrollen tog over ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter