Cookie- og Privatlivspolitik

Da John Mogensen tog røven på radiolytterne

Første klip fra Så længe jeg lever

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

I 1971 brød John Mogensen igennem lydmuren med sangen 'Der er noget galt i Danmark', som blev en national landeplage og gjorde sangeren til folkeeje. Det er også udgangspunktet for den nye, offentliggjorte scene fra den kommende film Så længe jeg lever, der skildrer den plagede musikers liv.

Klippet viser nemlig øjeblikket i Danmarkshistorien, hvor den berømte sang ved et uheld bliver sat på i radioen - og det hele går amok.

Rasmus Bjerg er John Mogensen i denne biografiske fortælling, hvor Helle Fagralid spiller hustruen Ruth, og en lang række af datidens personligheder som politikeren Erhard Jacobsen (som også kan spottes i det nye klip), Otto Brandenburg og Johnny Reimer skildres i filmen.

Filmen instrueres af Ole Bornedal og går i fodsporene på senere års film-portrætter af store danske ikoner, der blander drama og humor samt dyrker den danske tidsånd i 70'erne, som det sås i Dirch og Den bedste mand.

Så længe jeg lever får premiere den 8. marts og er en del af Biografklub Danmarks program.

Udover klippet, er flere nye billeder også blevet offentliggjort:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter