Cookie- og Privatlivspolitik

Bliver Black Panther Marvels vildeste film?

Nye smugkig på superheltefilmen

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

"A King will rise" proklamerer det nyeste tv-spot til Marvels næste superheltefilm Black Panther - og det ser ud til at blive en skabelsesfortælling fyldt med fantastisk science fiction og hårdtpumpet action.

Chadwick Boseman spiller den sorte panter, med det civile (og royale) navn T'Challa, som vi første gang blev introduceret for i Captain America: Civil War.

Læs også: 10 superheltefilm du skal se i 2018

I 'Black Panther' skal T'Challa overtage tronen fra sin far, den afdøde konge af Wakanda, men i den højteknologiske afrikanske republik venter et opgør af dimensioner.

Og hvis vi kan tro på det nye tv-spot og den heftige internationale trailer (som kan ses nederst) så venter en af Marvels absolut vildeste superheltefilm til dato med et uovertruffen sci-fi univers!

På rollelisten er bl.a. også Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Forrest Whitaker og Martin Freeman.

Black Panther får premiere den 15. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Niclas Dalby

Det ser, som Jacob skriver, bestemt ud til Marvel holder niveauet med en underholdende film, karakter og effekter; Jeg håber blot de laver noget specielt med Killmonger-karakteren. Vi trænger til en antagonist i en Marvel-film, som man kan forstå og ikke er ond blot for at være det.
Ryan Coogler har dog stået bag nogle fantastiske film, så mine forhåbninger til Black Panther er forholdsvis store.

Jacob

Med ‘Black Panther’ er jeg sikker på at man har endnu en sikker MCU succes i vente, og vi kommer heldigvis til at se mere til Wakanda allerede i den tredje Avengers film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.