Cookie- og Privatlivspolitik

Alle er samlet til Marvels 10-års jubilæum-foto

Det vildeste klassebillede nogensinde

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

I 2008 udkom Iron Man, og det blev startskuddet på Marvels Cinematic Univers, der ikke kun har givet os medrivende action-underholdning, men det har også ændret hele måden at tænke superheltefilm og Blockbuster-universer på.

I anledning af 10 års jubilæet havde Marvel Studios samlet hele 83 filmfolk, der på den ene eller anden måde har været involveret i skabelsen. Studiet har ligeledes lavet en fed plakat - begge billeder kan ses nederst.

- Det føltes som om at være til the Oscars eller sådan. Hver en person har været med i én eller alle mine favoritfilm, fortæller Thor a.k.a. Chris Hemsworth i bag om materialet i fotosessionen - se videoen øverst.

Hvad der må være det vildeste "klassefoto" nogensinde, har alt fra mega-stjerner til instruktører, producere og selvfølgelig superheltenes tegneserie-far, Stan Lee.

Læs også: 9 superheltefilm du skal se i 2018

Listen inkluderer: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Chadwick Boseman, Brie Larson, Jeremy Renner, Tom Holland, Sean Gunn, Hannah John-Kamen, Zoe Saldana, Angela Bassett, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Kurt Russell, Danai Gurira, William Hurt, Karen Gillan, Emily VanCamp, Tessa Thompson, Don Cheadle, Dave Bautista, Michael Peña, Anthony Mackie, Evangeline Lilly, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Frank Grillo, Letitia Wright, Laurence Fishburne, Linda Cardellini, Sebastian Stan, Ty Simpkins, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Benedict Wong, Michael Rooker, Vin Diesel, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson og Jeff Goldblum.

Den næste Marvel-film i biografen er 'Black Panther', der har premiere på torsdag, den 15. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Hvad ville jeg ikke give for at havde været med der. Marvel <3 giv os endelig 10 år mere.

Jacob

Når man ser listen af skuespillere, så forstår man at Marvel Studios har en enorm indvirkning. Jeg er ganske spændt på hvad fremtiden bringer efter Fase 3, men det bliver et slags opgør med dem, og det hele vil næppe længere omtales som MCU. Tænk at der allerede er gået hele ti år!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter