Trailer til overraskende Crocodile Dundee-efterfølger

Opdateringen: Det er hele er fup
Billede
(© Ramfire Films)

OPDATERING: Det viser sig at være et veludført reklame-stunt for Tourism Australia, derud over Danny McBride også tæller Chris Hemsworth og Hugh Jackman.

Ud af det blå er en trailer til filmen 'Dundee: The Son of a Legend Returns Home' med Danny McBride i hovedrollen som den legendariske Mick Dundees fortabte, amerikanske søn, blevet offentliggjort.

Rimfire Films, der har produceret de to første Crocodile Dundee-film, står bag klippet, som altså virker til at være god nok. Ingen har tidligere omtalt denne mystiske efterfølger/spin-off til Crocodile Dundee fra 1986, som virker til allerede at få premiere til sommer i år.

I det første smugkig på 40 sekunder møder vi Danny McBride med ordene "Hey losers", hvorefter han imiterer Dundees berømte "that's not a knife"-scene.

På filmens officielle hjemmeside skriver de følgende: "Crocodile Dundee er tilbage. Eller, han er faktisk forsvundet i den australske ødemark. Og den eneste person, der er stand til at finde ham er hans åbenmundede søn som ingen vidste han havde".

'Dundee: The son of the Legend Returns Home' følger altså storby-sønnen på jagt efter sin far i vildnæsset. En rolle som højrøvet, men små-dum byboer burde ligge til højrebenet for Danny McBride, der allerede har brilleret i en lignende rolle som Kenny Powers i tv-serien 'Eastbound and Down'.

Paul Hogan har afsløret, at han vender tilbage i sin ikoniske rolle - og har fortalt følgende til People: 

- 'Crocodile Dundee' er en film, som har overlevet tidens test. Det er et definerende øjeblik i mit liv og en af mine stolteste bedrifter. Inden for de sidste år har jeg tænkt, hvordan jeg kunne bringe Dundee tilbage til en ny generation. Jeg glæder mig til at introducere den nye Crocodile Dundee for verden og ser frem til at dele flere nyheder om, hvem der involveret, meget snart.

Den ukendte Steve Rogers ser ud til at have instrueret filmen, som er blevet lavet i al hemmelighed.

'Crocodile Dundee' har indtil videre to efterfølgere, hvoraf den seneste udkom i 2001