Lad dig forføre af årets mest romantiske film

Se musikvideoen til Call Me by Your Name
Billede
(© UIP)

Engang imellem formår en film om homoseksuel kærlighed at blive en sensation, der transcenderer subgenren og simpelthen tryllebinder publikum. Brokeback Mountain, Carol, Moonlight... og nu er turen kommet til dramaet Call Me by Your Name.

I dag får vi et nyt kig på dramaet via den første musikvideo (kun bestående af klip fra filmen) til Sufjan Stevens sang 'Mystery of Love'. Videoen lander lige før Oscar-nomineringerne den 24. januar, hvor singer-song-writerens sang har gode odds i kategorien Bedste originale sang. 

Filmen foregår i 1983 i Norditalien, hvor den 17-årige Elio slentrer sig gennem sommerferien, mens hans far får besøg af en ny praktikant, den 24-årige amerikaner Oliver. De to unge mænd udvikler et forhold til hinanden, og det bliver ikke kun en uforglemmelig tid, men en sommer der vil ændre deres liv for altid.

Armie Hammer og det unge vidunder Timothée Chalamet spiller de bærende roller taget direkte fra Andre Acimans erotisk roman. Instruktøren bag, Luca Guadagnino, har tidligere fortryllet os med den ligeledes sensitive I am Love, og begge hovedroller er Golden Globe-nominerede, mens filmen også konkurrerer som Bedste film. Samtidig spås romancen vanvittigt gode Oscar-chancer.

Call Me by Your Name får dansk premiere den 1. februar.