Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til gyseren Slender Man

Uhyggeligt internetfænomen går til filmen

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Det mytologiske og overnaturlige gyserfænomen Slender Man - en hvid, ranglet gestalt, der har skræmt internettet, og især børn, fra vid og sans, med uhyggelige vandrerhistorier – får sin egen spillefilm. Nu er den første trailer sluppet løs!

I en lille by Massachusetts prøver fire gymnasiepiger at afsløre, at Slender Man blot er fantasi, men da en af pigerne pludselig forsvinder, falder mistanken alligevel på den mystiske eksistens.

Det første, uhyggelige smugkig ser ud til at bygge videre på myten om den langlemmede mand, der både kidnapper børn og manipulerer med sine ofres sind.

Titelrollen portrætteres af den perfekt castede Javier Botet, der de senere år har markeret sig som en ekspert ud i monsterroller. Han har således tidligere spillet Crooked Man i Nattens dæmoner 2, Mama i filmen af samme navn og seneste vagabonden i It

På rollelisten er også Joey King, der tidligere har gjort det som gyseroffer i Nattens dæmoner og Wish Upon.

Slender Man får premiere den 17. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Noget så populært som dette internetfænomen var jo nærmest uundgåelig ikke at få over på film.

Javier Botet har portrætteret nogle ret så creepy karakterer, så mon ikke det går hen og bliver lidt spændende.

Slenderman har dog ikke sagt mig det helt store og har aldrig set fænomenet som værende uhyggeligt, men det kunne da være interessant at se hvordan filmen udspiller sig og hvilken vinkel de vil gå til filmen med, når nu der har været nogle sandfærdige og uheldige personer som har spillet lidt på dette Slenderman fænomen og gjort alvor af forfærdelige ting.

Niclas Dalby

... for seks år siden.
Jeg kan slet ikke sætte mine forventninger op til denne film og den ligner mest af alt en alternativ udgave af The Ring.

Jeg håber dog den overrasker positivt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter