Cookie- og Privatlivspolitik

Mød den nye Spider-Man

Første trailer til 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Sony er klar til at udvide deres Spider-Man-univers med en animationsfilm om helten. I Spider-Man: Into the Spider-Verse er det dog ikke kun Peter Parker som gemmer sig bag Spider-Mans maske, men også afroamerikanske Miles Morales, som er filmens hovedkarakter.

I den første trailer til superheltefilmen møder vi Miles Morales, der er kendetegnet ved at have en sort-udgave af Spider-Mans ellers røde og blå dragt. 

Den nye film vil åbne et helt nyt univers, hvor flere udgaver af Spider-Man eksisterer på samme tid, deraf undertitlen the Spider-Verse. Således får vi også et lille glimt af Peter Parker til sidst i forsmagen, som ellers byder på Miles Morales, der spinder sig igennem storbyen.

Filmen er skrevet af mændene bag bl.a. Lego Filmen - Et klodset eventyr, mens den unge Shameik Moore lægger stemme til Morals Miles. Mahershala Ali og Liev Schreiber er også at finde på rollelisten.

'Spider-Man: Into the Spider-Verse' får premiere den 20. december 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Overraskende spændende og stemningsfuld trailer. Det kunne da være, at man skulle tage et smut ind og se den, når den kommer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.