Cookie- og Privatlivspolitik

Alita: Battle Angel får imponerende creepy trailer

Manga-filmen vi har ventet på!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

James "Avatar" Cameron producerer og Robert "Sin City" Rodriguez instruerer. Men det behøver jo ikke nødvendigvis være godt. Heldigvis ser den første smagsprøve på Alita: Battle Angel ud til at være præcis den manga-filmatisering, vi alle går og venter på.

Science fiction-filmen udspiller sig i en fjern fremtid, hvor den efterladte cyborg Alita genoplives af en barmhjertige cyber-doktor (spillet af Christoph Waltz). Da Alita vågner op, har hun dog ingen hukommelse eller tilknytning til verden omkring hende. Robottens mystiske fortid begynder snart at indhente Alita, og snart skal hun opdage, hvem hun i virkeligheden er.

Handlingen er med andre ord ikke langt fra Ghost in the Shell, der havde premiere tidligere i år med Scarlett Joahnsson. 'Battle Angel' ser dog mere skæv og dyster ud (jævnfør instruktørens vanlige stil) og især heltindens massive cos-play-agtige øjne bør fremhæves som et dejligt creepy element.

Manga-forlægget er selvfølgelig japansk, udgivet af Yukito Kishiro i 1990, og går under den originale titel 'Gunnm'. I filmatiseringens bærende titelrolle ses den relativt ukendte Rosa Salazar, der dog har medvirket i Maze Runner 2: Infernoet.

Alita: Battle Angel får dansk premiere den 19. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Jeg frygter, at det er "Ghost In The Shell" om igen. Det vil sige, at det ikke vil blive en god film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter