Cookie- og Privatlivspolitik

Her er den bedst anmeldte film på Rotten Tomatoes - nogensinde!

Filmen får dansk premiere i foråret 2018!

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Komedie-dramaet Lady Bird er nu den bedst anmeldte film nogensinde på Rotten Tomatoes, der samler internationale kritikeres dom og derudfra vurderer, om en film enten er frisk eller rådden.

Efter 165 anmeldelser har 'Lady Bird' en score på 100%, og den slår dermed rekorden på den velansete hjemmeside, der har eksisteret siden 2000. Den tidligere rekordholder var Toy Story 2, der havde 100% baseret på 163 anmeldelser.

Filmen er en coming-of-age fortælling, som følger livet for den 17-årige Christine, der kalder sig selv for Lady Bird, imens hun kæmper sig igennem high school i en kedelig forstad i Californien. Se traileren øverst.

Bag det roste værk står Greta Gerwig, som for første gang står alene som instruktør og nok er bedst kendt for sin titelrolle i Frances Ha.

I hovedrollen ses stortalentet, den 23-årige Saoirse Ronan, som allerede har været Oscar-nomineret to gange - senest sidste år for det romantiske drama Brooklyn. Overfor hende står bl.a. Laurie Metcalf som den hårdtprøvede mor, Manchester By The Sea-skuespilleren Lucas Hedges og Beanie Feldstein som veninden Julie.

'Lady Bird' blev vist til Toronto International Film Festival til stående ovationer, og mon ikke filmen også kommer til at blande sig i Oscar-kapløbet. 

Lady Bird får dansk premiere den 24. april 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

Har man glemt alt om den eller mistet interessen for den. Det sker hvert år at man hører noget positivt om film i november/december, men fordi de først kommer i biografen 3-4 måneder senere så får man ikke set dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.